Cocks lähellä jatkopaikkaa EHF Challenge Cupissa

Riihimäen Cocks otti viime viikonloppuna tiukan otteen pääsystä kahdeksan parhaan joukkoon EHF Challenge Cupissa, kun joukkue kaatoi vieraskentällä Bulgarian Varnassa kotijoukkue HC Spartak Varnan lukemin 20–31 (11-15).

Kuva: Juha Tamminen

Cocks on vahvasti kiinni jatkopaikassa. Kuva: Juha Tamminen

Lähtöasetelmat tulevana lauantaina pelattavaan kotiotteluun Energia Areenalla on siten loistavat, kun Cocks pääsee puolustamaan 11 maalin johtoaan. Kahdeksan parhaan joukkoon pääsee kahden ottelun yhteistuloksella. Mainittakoon se että jos Cocks pääsee jatkoon, tämä olisi vuoden kovin suomalainen palloilutulos seurajoukkuetasolla eurocupeissa.

Riihimäen Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki odottaa innolla lauantaita.

– Tällä hetkellä näyttää hyvältä jatkon suhteen. Etumatka on niin suuri, että vain täydellinen romahdus vie meiltä jatkopaikan. Töitä on kuitenkin tehtävä, sillä en usko että HC Spartak onnistui yläkanttiin ensimmäisessä osaottelussa. Lähdemme hakemaan ehdottomasti voittoa, sillä se toisi jatkopaikan lisäksi Suomelle myös EHF-maapisteitä.

Toinen osaottelu pelataan lauantaina 22.2. Vantaan Energia Areenalla, jossa käsipallopäivä alkaa jo kello 13.00. kun ensin pelataan SM-liigaottelu Atlas – HC West ja tämän jälkeen klo 15.30 on vuorossa päivän euro-ottelu Cocks – HC Spartak Varna.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk