Cocks kohtaa H.C. Holonin Hyvinkäällä

Cocks osallistuu toista vuotta peräkkäin Euroopan käsipalloliiton alaiseen Challenge Cup – turnaukseen. Cocks raivasi tieltään kolmannella kierroksella Georgialaisen HC Samtredian ja näin ollen selviytyi turnauksessa 16 parhaan joukkoon.

Seuraavalla kierroksella joukkueella on hyvät mahdollisuudet toistaa viimevuotinen temppu ja edetä kahdeksan parhaan joukkoon. Israelilainen vastustaja H.C. Holon on suostunut pelaamaan molemmat osa-ottelut Suomessa ja näissä otteluissa kotikenttäedulla on suuri merkitys.

Suomalaisille käsipallofaneille tarjoutuu hieno mahdollisuus nähdä ChallengeCup-tasoista käsipalloa, kun Riihimäen Cocks ja H.C. Holon (ISR) ottelevat 21.2.2015 sekä 22.2.2015 Hyvinkään Martinhallissa.

Joukkueen valmentaja Jaakko Horelli odottaa otteluita innoissaan.

– Nyt alkavat tosipelit! Tavoitteenamme on koko kauden ollut voittaa kaikki ottelut joita pelaamme. Uskon, että meillä on hyvät mahdollisuudet edetä 8 parhaan joukkoon, vaikka olemmekin vaikeassa loukkaantumistilanteessa.

Pelien aikataulu:

La 21.2.2015 klo 17.00 H.C. Holon – Cocks
Su 22.2.2015. klo 14.00 Cocks – H.C. Holon

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk