HIFK ja Dicken runkosarjan viimeisessä Stadin derbyssa lauantaina

Kauden viimeinen Stadin derby – ainakin ennen pudotuspelejä – pelataan Kallion Urheilutalossa lauantaina alkaen kello 17.00 Dickenin matkatessa HIFK:n vieraaksi.

Dicken on tulosten valossa pelannut ehjän ja ennen kaikkea tasaisen kauden, kun taas HIFK:n peli on ailahdellut melkoisesti. Dicken jahtaa tosissaan runkosarjan voittoa ja IFK taas pelaa sijoista 5-8, eli joukkueiden kohtaaminen jo puolivälierissä on täysin mahdollinen.

Dicken on edellisissä otteluissaan kukistanut koko muun kärkipään kaartin eli Cocksin, Atlas Vantaan ja viimeksi HC Westin. Myös HIFK pääsee otteluun voitto alla, sillä viimeksi tärkeässä kamppailussa kaatui vieraskentällä SIF.

IFK:n ulkomaalaislegioona on pääosin vastannut joukkueen maalinteosta, tehokkaimpana Nikola Zujic, joka 113 maalillaan jahtaa maalipörssin voittoa. Kokenut Olev Eensalu on pääsemässä hyvää kevätvireeseen, siitä osoituksena 77 maalia. Ulkomaan vahvistusten seassa Jasper Hellberg on tehnyt 67 ja uusin hankinta Mirza Mimic 63.

Dickenin tehoviisikko B & J Broman, Thor, Söderlund sekä Rémy ovat pääosin vastanneet lauttasaarelaisten maalinteosta, mutta kokenut Valdar Noodlakin on osoittanut että tehoja löytyy, siitä osoituksena edellisessä pelissä Westiä vastaan tehdyt 8 maalia ja kolme LähiTapiola-tähteä.

Marraskuun alussa Pirkkolassa Dicken vei voiton 10 maalin erolla ja joulukuussa niin ikään Pirkkolassa eroa Dickenin hyväksi oli peräti 21 osuman verran.

Kallion kapealla kentällä pelaaminen on hieman erilaista kuin muilla kentillä, mikä antaa isännille hienoisen edun. Kallio ei kuitenkaan ole tuntematon paikka lauttasaarelaisille ja ratkaisu tähän on varmasti Björn Monnbergin tiedossa.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk