West isännöi SIF:aa lauantaina

Ystävänpäivää HC Westin kanssa saapuu lauantaina viettämään vanha tuttu kiistakumppani SIF. Ottelu alkaa tuttuun Kauniasten kotiluola-aikaan kello 16.00.

Panoksia on pelissä molemmilla joukkueilla sillä Westin kohdalla tilanne on se että runkosarjan kolmas sija on enää sinettiä vaille varma, mutta neljästä viime pelistä olisi vielä pisteitä haalittava riittävästi, eli tällä hetkellä vähintään kolme. SIF kisaa vielä ÅIFK:n, HIFK:n ja BK-46:n kanssa sijoista 5 ja 6, sillä 7. ja 8. joutuu puolivälierissä surman suuhun kun vastustajaksi tulee joko Cocks tai Dicken.

Vastaavassa ottelussa marraskuussa West nappasi pisteet maalein 29-21. Pari viikkoa myöhemmin Siuntiossa ero kutistui hiukan, mutta West vei senkin koitoksen nimiinsä lukemin 28-22.

Kumpikin joukkue lähtee otteluun tappio niskassaan sillä Westin viiden voiton putki päättyi sunnuntaina Dickenin toimesta 24-30. SIF pelasi keskiviikkona runkosarjan viimeisen kotiottelunsa Cocksille ja hävisi sen 19-28 ja sekös Siuntiossa kismittää, usealtakin kantilta. Erikoinen otteluohjelma ei ainakaan helpota Kylän poikien urakkaa sillä edessä on vielä West-ottelun jälkeen käynnit Atlas Vantaan, Dickenin ja Dynamo Riihimäen vieraana.

Luolassa vastakkain asettuvat toisensa hyvin tuntevat ystävykset. Mielenkiintoisimman kamppailun tarjonnee Hagmanin veljesten ensimmäinen kohtaaminen miesmuistiin. Jan Hagman esiintyy varmuudella ensimmäistä kertaa uudelle kotiyleisölleen, velipoika Kaj Hagmanin peliaika taas on valmentaja Kaj Hagmanin päätettävissä.

SM-liigan maalipörssissä on ennen lauantain kierrosta neljä pelaajaa ylittänyt sadan maalin rajan, heistä kaksi on tositoimissa Luolassa. Sami Silfver (117 maalia) jakaa kärkipaikan ÅIFK:n Andreas Nyströmin kanssa ja SIF:n Christoffer Modig on tilastossa neljäntenä 106 maalillaan. Sata maalia saattaa lauantaina mennä rikki myös Anton Luuppalalta (94) tai Sten Toomlalta (93).

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk