Atlas Vantaa hakemaan pudotuspelivirettä Tallinnasta

Kun Atlas Vantaalle osui kahden ja puolen viikon otteluton jakso SM-liigassa, aukon paikkaamiseksi ja pelituntuman ylläpitämiseksi ratkaisu löytyi matkasta Tallinnaan tulevana viikonloppuna.

Lauantaina 14.2. Atlas Vantaa kohtaa kovan virolaisjoukkueen, maan liigaa tasapisteissä Põlvan kanssa johtavan Kehran. Joukkueen tasosta kertoo jotain se, että Baltian liigassa se kukisti kotonaan Cocksin marraskuussa 33-26. Riihimäellä numerot kääntyivät Cocksille tammikuussa 30-26.

– Ihan hyvä juttu, että saadaan matsi. Tällainen matsi on henkisestikin tärkeä, kun päästään välillä pelaamaan muita kuin tuttuja kotimaisia joukkueita vastaan, valmentaja Martin Noodla sanoi Atlaksen verkkosivuilla.

Noodlan mukaan vierasta vastustajaa vastaan voi kokeilla jotain uutta, eikä hän pane täyttä painoa ottelun tulokselle ”mutta ei me ihan mitä vaan riskejä oteta”.

Pääpaino on jo siinä, että peli alkaisi olla vähitellen lopullisessa kuosissaan, kun pudotuspelit lähestyvät. Siksi viime viikon keskiviikon Dicken-ottelun jälkeen harjoituksissa on tehty ”vähän kaikkea”, ja sama on meno ensi viikolla, kunnes edessä on lauantaina 21.2. SIF:n kohtaaminen Energia Areenalla.

Tallinnan-matkalla Atlaksen riveistä puuttuvat Toni Aalto ja Kenneth Åstrand. Lisäksi kolmen muun pelaamisesta päätetään terveystilanteen mukaan.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk