Cocks hakee revanssia Elverumista Mestarien liigassa lauantaina

Läheltä on jo useamman kerran liipannut, mutta Riihimäen Cocksin avausvoitto Mestareiden liigassa antaa silti vielä odottaa itseään.

Seuraava mahdollisuus tarjoutuu lauantaina Vantaan Energia Areenalla, kun joukkueiden edellisessä kohtaamisessa niukkaakin niukemman yhden maalin voiton ottanut Elverum saapuu vierailulle Suomeen.

Cocks osoitti jo Norjassa muutama viikko sitten pystyvänsä haastamaan Elverumim toden teolla, vaikka lähtikin otteluun selkeänä altavastaajana. Tuolloin katsomon puolelta ottelua seuraamaan joutunut Teemu Tamminen on taas pelissä täysillä mukana ja viime viikon maaottelut väliin jättänyt Nico Rönnbergkin on jälleen pelikuntoinen. Niin ikään maaotteluista sivussa ollut Roni Syrjälä sen sijaan joutuu viettämään seuraavat viikot sairastuvalla nivusvamman vuoksi. Myös Andre Udd lepuuttaa nilkkaansa vielä viikonlopun yli.

Päävalmentaja Gintaras Savukynas lähtee luottavaisena lauantain otteluun.

– Maajoukkuetauon jälkeen kestää hiukan aikaa joukkueen päästä kiinni rutiineihin. Keskiviikon Suomen Cupin pelissä näimme kuitenkin hyvää, positiivista asennetta ja joukkuehenkeä.

– Joukkue vaikuttaa motivoituneelta, ja kaikki odottavat lauantain Mestareiden liigan ottelua ja taistelua voitosta. Olimme Elverumissa todella lähellä voittaa ja kotikentällä toivomme tietenkin vielä parempaa tulosta, Savukynas linjaa.

Ottelu Vantaan Energia Areenalla alkaa lauantaina kello 16.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk