GrIFK nappasi voiton Atlas Vantaasta

GrIFK otti tärkeän voiton kaataessaan kotikentällään Atlas Vantaan 31-19 (16-7).

GrIFK aloitti ottelun myrskyn lailla pitäen vantaalaiset maaleitta ensimmäiset 10,5 minuuttia ja karaten itse 7-0-johtoon. Atlas Vantaa pääsi hieman paremmin peliin mukaan, mutta GrIFK jatkoi samaan aikaan vahvaa menoaan ja pääsi tauolle turvallisessa yhdeksän maalin johdossa.

Atlas Vantaa tuli tauolta vahvasti ja pääsi kaventamaan lukuja, mutta Grani ei päästänyt vieraitaan missään vaiheessa kunnon iskuetäisyydelle. Lopulta GrIFK pääsi korjaamaan potin 31-19 -voitolla.

GrIFK:n päävalmentaja Kaj Hagman oli voittoon tyytyväinen.

– Hyvä ottelu meiltä ajatellen, että oli pitkä tauko takana. Ennen ottelua olin hieman huolissani ottelun alusta, mutta saatiin tosi hyvä alku otteluun. Jatkossa keskittyminen hieman katosi, mutta kaiken kaikkeaan täytyy olla tyytyväinen selkeästä voitosta.

Atlas Vantaan Toni Kallio oli hiljainen ottelun jälkeen.

– Tänään oli kaksi joukkuetta paikalla, mutta yksi pelasi käsipalloa. Sen isompaa analyysiä ei tässä nyt tarvitse tehdä, mietitään miten tästä eteenpäin.

Ottelun parhaan pelaajan Albert Georgsin mielestä GrIFK piti esitystä hallittuna.

– Mielestä me pelattiin hyvä ottelu tänään. Kaikilla oli hyvä fokus ja latautuminen onnistui. Tiesimme, että oikealla asenteella meillä on kaikki mahdollisuudet voittaa tämä ottelu. Mielestäni pelattiin 60 minuuttia hyvää käsipalloa. Siihen saa olla tyytyväinen.

ÅIFK-SIF 25-35 (11-16)

Maalintekijät
GrIFK: Jonathan Berg 6, Sami Silfver 5, Miro Koljonen 5, Patrik Lång 4, Erik Åkermarck 3, Kristoffer Bång 3, Alexander Lång 2, Anton Karlsson 2, Jasper Hellberg 1

Atlas Vantaa: Samuli Vihavainen 5, Gheorghe Safronii 4, Jani Tuominen 3, Niki Tuominen 2, Géza Vasvári 1, Milos Maksimovic 1, Heikki Laitinen 1, Jasse Kettunen 1, Jonathan Juslin 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Albert Georgs GrIFK 3
Jonathan Berg GrIFK 2
Samuli Vihavainen Atlas Vantaa 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Alexander Lång 1 x 2 min, Daniel Heimberg 1 x 2 min, Jasper Hellberg 1 x 2 min
Atlas Vantaa: Géza Vasvári 1 x 2 min, Heikki Laitinen 1 x 2 min, Milos Maksimovic 1 x 2 min, Niki Tuominen 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Mikael Lindroos

Yleisöä: 174

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk