Elverum jätti Cocksin edelleen voitoitta Mestarien liigassa

Avausvoitto käsipallon VELUX Champions Leaguessa kiertää Riihimäen Cocksia edelleen. Lauantain kotiottelussa norjalaista Elverum Handbollia vastaan oli eväät voittoon ja revanssiin niukasta vierastappiosta, mutta Cocks ei onnistunut tarttumaan tilaisuuteensa, vaan vieraat veivät pisteet matkaansa numeroin 25-28 (12-15).

Cocks aloitti ottelun erittäin pirteästi ja karkasi pikavauhtia kolmen maalin johtoon. Elverum sai kuitenkin nopeasti juonen päästä kiinni, kuroi eron kiinni ja siirtyi ensi kertaa johtoon ennen avausjakson puoliväliä. Jakso eteni kuitenkin tasaisena tauon alle saakka, kunnes Elverum käytti Cocksin pari virhettä hyväkseen ja nykäisi kolmen maalin eron.

Tauon jälkeen vierasjohto käväisi parhaimmillaan jo viidessä maalissa, mutta pitkään edettiin Elverumin 3-4 maalin johdossa. Cocksilla oli tilaisuutensa nousta mukaan peliin ja viimeisen kymmenminuuttisen alussa ero kävikin vain yhdessä maalissa. Virheet kuitenkin kostautuivat Cocksille ja Elverum pääsi karkaamaan lopulliselle karkumatkalle.

– Saimme hyvän startin ottelulle, mutta emme olleet sen jälkeen tarpeeksi kurinalaisia, jotta olisimme pystyneet pitämään johtoasemasta kiinni. Annoimme vastustajalle mahdollisuuden päästä otteluun mukaan, päävalmentaja Gintaras Savukynas kertasi ottelun jälkeen.

– Näimme jälleen, että yksityiskohdat merkitsevät näissä otteluissa paljon ja myös se, että tehdään kotitehtävät vastustajan suhteen hyvin. Elverum oli näissä tänään meitä parempi ja voimme vain onnitella heitä voitosta.

Cocks pelaa seuraavan Mestarien liigan kotiottelunsa viikon kuluttua sunnuntaina, kun Vantaan Energia Areenalla kello 15.15 alkavassa ottelussa vastaan asettuu sveitsiläinen Wacker Thun.

VELUX Champions League

Cocks – Elverum Handboll 25-28 (12-15)

Cocksin maalintekijät:

Teemu Tamminen 7, Nico Rönnberg 5, Vitalie Nenita 4, Davor Basaric 2, Andrei Novoselov 2, Bojan Zupanjac 2, Victor Kovalenko 1, Oleksandr Kyrylenko 1, Sasa Pulijizovic 1

2 min. ulosajot: Cocks 5x2min., Elverum 5x2min.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk