BK-46 ja HIFK avaavat eurocupit

SM-liigan joukkueista BK-46 ja HIFK avaavat urakkansa EHF European Cupissa viikonloppuna.

BK-46 kohtaa turkkilaisen Spor Toto SK:n ja molemmat ottelut pelataan jo tänä viikonloppuna ja seurojen sopimuksella kumpikin ottelu pelataan Karjaalla. Joukkueet kohtaavat ensimmäisen kerran perjantaina ja toistamiseen sunnuntaina.

– Olen katsellut melkoisesti heidän pelaamiaan otteluita ja tällä viikolla olemme alkaneet käydä läpi myös taktisia asioita harjoituksissa. Vastustaja on isokokoinen ja pelaa kansainvälistä peliä. Uskon että he sopivat vastustajana meille aika hyvin. Jos puolustus- ja maalivahtipeli pitää, saamme hyviä mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin, BK-luotsi Andreas Rönnberg miettii Västra Nylandissa.

HIFK saa puolestaan vastaansa kosovolaisen KH Besa Famgasin ja avausosa pelataan sunnuntaina Helsingissä. Toistamiseen joukkueet kohtaavat Pejassa, Kosovossa viikkoa myöhemmin.

KH Besa Famgas on Kosovon 18-kertainen mestarijoukkue. Besan valmennustiimistä löytyy myös kokemusasiantuntija suomalaisesta käsipallosta, sillä kosovolaisia komentaa aikanaan HC Dennisin liigajoukkueessa esiintynyt Arben Muqolli.

Jatkoon menijä ottelupareista selviää kahden ottelun yhteistuloksella.

EHF European Cup viikonloppuna:
Pe 28.10. klo 19.00 BK-46 – Spor Toto SK (SolidSport)
Su 30.10. klo 12.00 Spor Toto SK – BK-46 (SolidSport)
Su 30.10. klo 16.00 HIFK – KH Besa Famgas (SolidSport)

Viikonloppu ei toki ole kokonaan pyhitetty eurocupeille, vaan myös SM-liigassa pelataan lauantaina kaksi ottelua.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk