SM-liigan lokakuu päätökseen kahden ottelun myötä

SM-liigan lokakuun viimeiset ottelut pelataan lauantaina 29.10. Siuntiossa ja Kauniaisissa.

SIF saa vieraakseen vielä kauden avauspisteitään hakevan ÅIFK:n. Neljä pistettä toistaiseksi koonnut SIF on kotiareenallaan suosikki, mutta osaa varoa otteitaan jatkuvasti parantavia turkulaisia.

– Se on erittäin tärkeä ottelu, emmekä saa ottaa mitään annettuna sen osalta. Meidän pitää satsata kaikkemme tähän otteluun, painottaa SIF-luotsi Jan Hagman Västra Nylandille.

Samalla kellonlyömällä käynnistyy myös GrIFK:n ja Cocksin kohtaaminen Kauniaisten luolassa. Hyvin kauden avanneen Granin peli on hiukan viime otteluissa takkuillut johtuen myös poissaoloista. Cocks puolestaan on jyrännyt voitosta voittoon.

Kotijoukkue GrIFK:lla onkin edessään iso vuori kiivettävänä ja takanaan kolmen voitottoman ottelun putki. Runkosarja alkoi kahdella IFK-voitolla, mutta kahdessa seuraavassa ottelussa ei hallinnasta huolimatta kyetty täyteen pistepottiin, ja BK-pelissä viikko sitten ei näkynyt juurikaan valonpilkkuja.

GrIFK ja Cocks kohtasivat viime kaudella peräti seitsemän kertaa, ja voitot menivät Riihimäellä 4-3. Runkosarjassa Cocks oli parempi molemmissa peleissä, ylemmässä jatkosarjassa Grani vei voitot 3-0. Pronssiottelut toivat kahdeksan edellistä Suomen mestaruutta vallanneelle Cocksille lohtua Granin taivuttua molemmissa otteluissa. Cocksin 16 kautta kestänyt mitaliputki sai jatkoa yhteismaalein 59-50.

SM-liiga lauantaina 29.10.:
16.00 SIF – ÅIFK
16.00 GrIFK – Cocks (monikameratuotanto)

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

SM-liigan otteluiden lisäksi BK-46 ja HIFK ovat viikonloppuna tulessa EHF European Leaguessa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk