Besim Qerimin ja ÅIFK:n pitkä taival päättyy

Besim Qerimi lopettaa ÅIFK:n miesten ja naisten valmentajana huhtikuun alusta lukien. Qerimi ja seura ovat yhteisymmärryksessä sopineet, että valmentajasopimus päättyy huhtikuun alusta lukien.

Besim Qerimi aloitti ÅIFK:ssa pelaajana ja pelasi miesten joukkueessa vuosina 1991-1995. Sen jälkeen hän valmentanut ÅIFK:n miehiä ja naisia vuosina 1997-98, 2001-2005 ja 2015-2018. Pitkän uran turkulaisen käsipalloilun eteen tehnyt Qerimi on myös toiminut valmentajana HC Denniksessä, Akilleksessa ja Atlaksessa. ÅIFK:ssa Besim on vankalla käsipallotaustallaan ja osaamisellaan kasvattanut monta lahjakasta pelaajaa liigaan ja ulkomaille vuosien varrella ja tuonut ainutlaatuista käsipalloilun peli- ja valmennusosaamista seuraan.

ÅIFK palkitsee Besim Qerimin ansioistaan ja seuran hyväksi tehdystä työstä Qerimin miesten alemman jatkosarjan viimeisessä kotiottelussa 10.3.2018 ja toivoo, että käsipalloilun ystävät ja lehdistö tulevat paikalle Samppalinnan palloiluhalliin kunnioittamaan turkulaista käsipallolegendaa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk