HIFK ja SIF tärkeässä kamppailussa

Tiistai-iltana Helsingin Urheilutalolla alemman jatkosarjan kakkospaikan kohtalosta vääntävät HIFK ja SIF.

Kolme kierrosta ennen loppuratkaisua HIFK:lla on kolmen pisteen etumatka Siuntioon, kun HIFK on kauden aiemmissa peleissä kerännyt kaksi voittoa ja yhden tasurin SIF:iä vastaan. Viimeisissä peleissään HIFK kohtaa vielä Åbo IFK:n ja GrIFK:n vieraissa, mutta Siuntion etuna on samat ottelut kotikentällään.

Tiistain ottelussa on siis tarjolla erinomaisen tärkeitä sarjapisteitä kohti puolivälierä-paikkaa. HIFK ei ole tällä kaudella hävinnyt Siuntiolle tiukoista peleistä huolimatta, joten keskinäisten pelien tuloksella HIFK:lla on mukavat asetelmat kakkospaikan varmistamiseen.

– On selvää että nyt on paljon pelissä. Pitää vain pelata organisoidusti ja rauhallisesti, SIF-luotsi Kaj hagman sanoo Västra Nylandissa.

Puolivälieräpaikka ei SIF:lla ole siis enää kokonaan omissa käsissä.

– Uskomme siihen kuitenkin. Teemme osuutemme ja laskemme sen varaan, että saamme hiukan apuja, Hagman toteaa.

Viime viikon kotipeleistään HIFK otti selvän 35-22 voiton Åbosta, mutta melkein yhtä selvän tappion Granille maalein 24-32. Siuntio puolestaan kävi kiertämässä vieraspelejä, häviten Kauniaisissa niukasti 21-25 mutta Turun matkalta jäi kassiin iloisempi 38-25 vierasvoitto.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa tiistaina kello 19.15.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk