Cocks jatkaa voittojen tiellä

Cocks sai tehdä tosissaan töitä lauantaina HIFK:ta vastaan, mutta vei kamppailusta lopulta voiton suhteellisen selkein numeroin.

HIFK oli tullut Riihimäelle taistelemaan ja oli ottelun alussa lievästi niskan päällä. Maaleja taottiin melkosta tahtia ja avausjakson puolivälissä tilanne oli 10-10. tästä Cocks nykäisi kuitenkin muutaman maalin eron ja piti sen taukoon saakka.

Tauon jälkeen alku edettiin tasaisesti, mutta sen jälkeen Cocks alkoi venyttää etumatkaansa vähä vähältä ja HIFK ei pystynyt enää vastaamaan. Cocks piti johdostaan varmasti kiinni loppuun saakka ja jatkaa pistemenetyksittä sarjataulukon kärjessä.

Cocksin päävalmentaja Christophe Viennet ei voitosta huolimatta ollut täysin tyytyväinen.

– Edelleen puolustus ei ollut niin hyvää kuin haluaisin. Päästimme sisään liian helppoja heittoja. Pystymme parempaan, se on varma, Viennet linjasi.

HIFK-luotsi Rotislav Grinishin näki joukkueen tehneen parhaansa.

– Yritimme saada aikaiseksi hyvän ottelun. Tiesimme tullessamme, että Cocks on kova vastus. Joukkueessamme oli pelaajavajausta ja siihen nähden joukkueemme toimi suhteellisen hyvin. Onnittelut Cocksille, Grinishin sanoi.

Parhaan pelaajan tittelin kuittasi nimiinsä jälleen kerran Cocksin Teemu Tamminen.

– HIFK pelasi hyvin sairauspoissaoloista huolimatta. He tulivat pelaamaan vajaalla joukkueella ja hatunnostot siitä. Minusta peli oli hyvä molemmilla joukkueilla, mutta pisteet jäivät Riksuun, Tamminen antoi kehuja vastustajallekin.

Cocks – HIFK 35-27 (18-15)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks. Teemu Tamminen 7 (2), Piotr Rybski 5 (2), Nuno Martins Afonso Santos 5, Teimuraz Orjonikidze 3, Edson Imare 3, Davor Basaric 3, Yury Lukyanchuk 2, Pavel Duda 2, Santeri Vainionpää 1, Vitalie Nenita 1, Dmitrii Kholmov 1, Julius Kemppainen 1, Roope Ahlgren 1
HIFK: Rui Coelho Martins Rolo 8 (1), André Udd 4 (2), Viktor Grönmark 4, Nicolas Reenpää 2, Vili Leppänen 2, Altti Kolkki 2, Joel Hagström 2, Martin Adamson 2, Oskari Suopajärvi 1

Tähtipelaajat
Teemu Tamminen Cocks 3
Rui Coelho Martins Rolo HIFK 2
Nuno Martins Afonso Santos Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Igor Mandic 2 x 2 min, Pavel Duda 1 x 2 min, Piotr Rybski 1 x 2 min, Teemu Tamminen 2 x 2 min, Vitalie Nenita 1 x 2 min
HIFK: André Udd 1 x 2 min, Joel Hagström 1 x 2 min, Oskari Suopajärvi 1 x 2 min, Rui Coelho Martins Rolo 1 x 2 min, Viktor Grönmark 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan-Erik Leandersson – Mikael Lindroos

Yleisöä: 322

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk