SIF taisteluvoittoon Kauniaisissa

GrIFK hallitsi lauantaina kotiotteluaan SIF:aa vastaan lähes koko 60-minuuttisen, mutta sitkeästi taistelleet siuntiolaiset nousivat lopussa voittoon.

Ottelun avausjakso kulki puoliväliin saakka vahvasti isäntien merkeissä ja Granin johto 15 minuutin jälkeen oli jo viisi maalia. SIF kuitenkin puristi itsensä takaisin peliin mukaan ja tauolle mentäessä eroa ei ollut enää kuin kolme maalia.

Isännät pitivät johtoasemastaan kiinni myös tauon jälkeen, mutta SIF roikkui sitkeästi aivan tuntumassa. Viimeisellä kymmenminuuttisella siuntiolaiset puristivat pelin ensin tasoihin ja lopulta painelivat voittoon niukimmalla mahdollisella erolla.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman harmitteli jo tuloillaan olleen voiton karkaamista.

– Meillä oli jotenkin ottelu ihan hyvin kontrollissa. Ei päästy missään vaiheessa karkuun. Sitten valitettava loukkaantuminen, joka vaikutti liikaa meidän peliimme. Lopputulokseen ei voi olla tyytyväinen, Källman puntaroi.

SIF.n päävalmentaja Jan Hagman saattoi puolestaan olla iloinen monestakin asiasta.

– Oli oikein tasainen ja hauska ottelu. Tämän takia pelataan käsipalloa, ottelun momentum kääntyi nopeasti. Iso kiitos kaikille meidän joukkueestamme, uskottiin voittoon loppuun asti.

– Meillä oli ylämäkeä käytännössä koko ottelun, taisteltiin itsemme rinnalle ja päästiin ohi. Onnistuttiin ottamaan pisteet. Olen erittäin ylpeä joukkueestamme, Hagman suitsutti.

Ottelun parhaan pelaajan tittelillä palkittu SIF:n Dmytro Turchenko oli pitkälti samoissa aatoksissa.

– Ensinnäkin haluan kiittää koko joukkuetta, valmennusta, huoltoa ja pelaajia. Tänään pelasimme yhtenäisenä joukkueena. Tärkeintä oli tänään, että jatkettiin taistelua koko ottelun, ei lannistuttu, vaikka olimme kaksi/kolme maalia tappiolla.

– Mielestäni näytimme tänään hyvää joukkuehenkeä, joka oli suurin syy voittoon. Kiitos myös kannustusjoukolle, Turchenko jakoi kehuja.

GrIFK – SIF 29-30 (15-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Jere Kantee 7 (4), Carl Weurlander 5, Peik Sjöblom 5, Erik Åkermarck 4, Miro Koljonen 2, Kalle Kankaanpää 2, Oscar Berglund 2, Fredrik von Troil 1, Alexander Qvist 1
SIF: Dmytro Turchenko 9 (6), Anton Luuppala 5, Christoffer Modig 4, Vincent Voutilainen 3, Filip Churlevski 3, Niki Tuominen 2, Axel Sjöstedt 2, Joonas Ahola 2

Tähtipelaajat
Dmytro Turchenko SIF 3
Jere Kantee GrIFK 2
Anton Luuppala SIF 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Carl Weurlander 1 x 2 min, Kalle Kankaanpää 1 x 2 min, Miro Koljonen 1 x 2 min, Peik Sjöblom 1 x 2 min
SIF: Dmytro Turchenko 1 x 2 min, Filip Churlevski 1 x 2 min, Joonas Ahola 1 x 2 min, Niki Tuominen 1 x 2 min

Erotuomarit: Jan Helander – Teemu Kaulio

Yleisöä: 152

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk