BK-46 komeaan voittoon Dickenistä

BK-46 hallitsi lauantaista kotiotteluaan Dickeniä vastaan läpi koko 60-minuuttisen ja otti vakuuttavan voiton.

Kotijoukkue BK-46 otti pelin haltuunsa heti alusta lähtien. Dicken pääsi hiukan paremmin mukaan avausjakson edetessä ja sen puolivälissä kotijohto oli neljä maalia. Taukoa kohti BK repi kuitenkin lisää eroa ja johti turvallisen tuntuisesti jo ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen.

Tauon jälkeen BK vain venytti etumatkaansa ja kun marginaali oli jakson puolivälissä jo 16 maalia, ei lopputuloksesta ollut enää epäselvyyttä. Dicken pääsi hiukan kaunistelemaan lukemia, mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

BK-46:n päävalmentaja Andreas Rönnbergille ei ollut paljon aihetta kritiikille.

– Olen todella tyytyväinen asenteeseen ja puolustuspeliin. Peli ratkesi jo ensimmäisellä puoliajalla. Viimeiset kymmenen minuuttia peli herpaantui meiltä, Rönnberg tiivisti.

Dickenin päävalmentaja Ken Sirenius ei tappiota isommin alkanut selitellä.

– Viime keskiviikon peli Grania vastaan vei pelaajien voimat. Ei tultu omalle tasolle tässä ottelussa. Otetaan parhaat jutut tältä viikolta ja jatketaan maanantaina, Sirenius katsoi jo eteenpäin.

BK:n Sebastian Säkkinen nousi kentän maalikuninkaaksi ja vei myös ottelun parhaan pelaajan palkinnon.

– Ensimmäiset 50 minuuttia oli hyvää, viimeiset 10 minuuttia huonoa. Hyvä puolustus ja hyökkäys sekä kontrattiin hyvin, Säkkinen ynnäili.

BK-46 – Dicken 38-24 (17-9)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
BK-46: Sebastian Säkkinen 10 (2), Nico Rönnberg 8 (1), Ihor Skyba 4, Oliver Nordlund 3, Janne Korpimäki 3, Miska Henriksson 3, Marcus Ojala 2, Oscar Kihlstedt 2, Jonathan Ekman 2, Linus Sjöman 1
Dicken. Joacim Broman 4, Benny Broman 4, Armi Pärt 3, Benjamin Peitsaro 3, Jonatan Lehti 3, Santeri Hakkarainen 3, Casimir von Knorring 2, Filip Söderlund 1, Roni Syrjälä 1

Tähtipelaajat
Sebastian Säkkinen BK-46 3
Ihor Skyba BK-46 2
Oliver Nordlund BK-46 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
BK-46: –
Dicken: –

Erotuomarit: Werneri Kivipato – Niko Tillan

Yleisöä: 396

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk