SM-liigan lokakuu vauhdilla käyntiin lauantaina

SM-liigan lokakuu käynnistyy heti lauantaina kolmen ottelun kierroksella ja kamppailut alkavat vielä samalla kellonlyömällä.

Dickenin ja GrIFK:n viikolla pelaaman tasapelin myötä Cocks on ainoana joukkueena enää pistemenetyksittä. Riihimäkeläiset ovat avanneet kauden todella vakuuttavasti ja Cocks Areenalla vieraaksi saapuvalla HIFK:lla on edessä kova haaste.

Cocksin tapaan vielä tappioitta oleva GrIFK puolestaan isännöi pirteästi kauden aloittanutta SIF:aa. Edellisessä ottelussaan siuntiolaiset nappasivat avauspisteensä kaatamalla Dickenin.

– On selvää, että tuollaisen voiton jälkeen on paljon helpompi jatkaa kautta, SIF-luotsi Jan Hagman totesi Västra Nylandille.

Lauantain kolmannessa ottelussa iskevät yhteen viime kauden finalistit BK-46 ja Dicken. Monella tapaa uusiutunut Dicken on hakenut hiukan peliään, mutta viikolla Grania vastaan oli jo merkkejä paremmasta. BK on Cocksille kärsimästään tappiosta huolimatta osoittanut jo olevansa kärkijoukkueita tälläkin kaudella.

BK sai takaisin riviin Oscar Kihlstedtin. Nico Rönnberg oli sen sijaan viikko sitten sivussa cupin ottelussa nenäänsä saaman tällin takia ja hänen pelikuntonsa on nytkin pieni kysymysmerkki.

SM-liiga lauantaina 1.10.:
16.00 Cocks – HIFK
16.00 GrIFK – SIF
16.00 BK-46 – Dicken

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Naisten maaottelut FIN-FAR 4.4. ja 5.4.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk