SM-liigakausi 2022-23 käyntiin vauhdilla lauantaina

Miesten SM-liigakausi 2022-23 alkaa lauantaina 10.9. kolmella ottelulla ja huippukäsipalloa voi seurata käytännössä alkuiltapäivästä alkuiltaan saakka.

SM-liigajoukkueista Dicken ei vielä avauskierroksella ole tulessa, mutta kaikki muut kuusi joukkuetta avaavat kautensa lauantaina. Kauden avausheitto nähdään Turussa, jossa ÅIFK:n ja GrIFK:n välinen ottelu alkaa jo kello 14.00. Riihimäellä avauskierroksen kamppailu alkaa kello 16.00 ja Helsingissä tuntia myöhemmin.

ÅIFK lähtee kauden avauksessa nuorella miehistöllä isännöimään Grania ja on ennakkoon haastajan asemassa.

– Nyt alkaa liiga kotipelille ja vastassa tuttuja kundeja. IFK Cup näytti, että ollaan vielä vähän perässä ja duunia on painettava vielä treenikentällä. Olen varma, että olemme jo nyt paljon valmiimpia parin viikon takaiseen kohtaamiseen ja totta kai lähdetään haastamaan Grania kotikentällä, ÅIFK-luotsi Aku Kuusisto ennakoi avausottelua seuran verkkosivuilla.

Hallitseva mestari BK-46 matkaa avausottelussa Riihimäelle haastavaan vierasotteluun Cocksia vastaan.

– Heillä on vahvin joukkue paperilla, mutta miten joukkuepelaamisen laita on? Olen muutaman ottelun nähnyt ja he ovat parempia kuin viime kaudella, BK:n päävalmentaja Andreas Rönnberg arvioi Cocksia Yle Sportenille.

Avauspäivän päätösottelussa HIFK saa vieraakseen SIF:n. Nuorella joukkueella kauteen lähtevät siuntiolaiset ovat tässä haastajan roolissa, mutta kuten usein on nähty etenkin kauden alussa otteluiden ennakointi ei ole kaikkein helpointa.

SM-liigan kauden 2022-23 avauskierros lauantaina 10.9.:
14.00 ÅIFK – GrIFK
16.00 Cocks – BK-46
17.00 HIFK – SIF

Kaikki kauden ottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk