HC Tallinn ja HIFK tasapeliin

HC Tallinn ja HIFK päätyivät tiukkojen vaiheiden jälkeen 23-23 (15-11)-tasapeliin.

Ottelun alku oli erittäin tasainen, mutta jakson puolivälin jälkeen kotijoukkue alkoi saada peliä entistä enemmän haltuunsa ja sai vedettyä pientä johtoa. Parhaimmillaan tallinnalaiset olivat viiden maalin johdossa, mutta tauolle lähtiessä eroa oli neljä maalia.

Toiselle puoliajalle HIFK tuli vahvasti Evgeny Semenovin johdolla. HIFK sai ajettua eron kiinni ja nousi rinnalle.

HC Tallinn näytti repäisevän jälleen, kun se karkasi kolman maalin johtoon, kun seitsemän minuuttia oli jäljellä. Vladimir Knopinskiin osumilla HIFK nousi kuitenkin kantaan ja Dejan Karan niittasi tasoituksen viimeisellä minuutilla.

Tallinnalaisten päävalmentaja Bo Oestergaard oli tasapeliin pettynyt.

– Pelin jälkeinen tunne oli, että hävisimme tänään pisteen. Ottelu, joka meidän olisi pitänyt voittaa ottaen huomioon ensimmäinen puoliaika.

HIFK:n päävalmentaja Tomi Siven oli tyytyväinen toisen puoliajan tasonnostoon.

– Ottelun ensimmäinen puoliaika oli mielestäni vaikea. Teimme paljon teknisiä virheitä emmekä olleet pelissä. Pukukoppipuheen jälkeen tulimme yhteen ja meillä oli hyvä puolustus toisella puoliajalla. Tallinn on meille vielä uusi vastustaja ja meidän täytyy tehdä vähän töitä heidän pelinsä kanssa.

Virolaisten maalitykki Marek Karu harmitteli voiton karkaamista.

– Ensimmäinen puoliaika oli hyvä ja olimme hyvin pelissä sisässä. Totta kai on hyvä tunne tehdä paljon maaleja, mutta mielestäni meillä oli liikaa vaikeuksia lopussa, kuusi maalia heittänyt Karu mietiskeli.

HC Tallinn-HIFK 23-23 (15-11)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
HC Tallinn: Marek Karu 6, Kaspar Lees 5 (3), Oleksii Shcherbak 4, Jürgen Rooba 3, Dmytro Turchenko 2, Ihor Skyba 2, Uladzislau Barylau 1

HIFK: Vladimir Knopinskii 9 (1), Evgeny Semenov 6 (2), Viktor Grönmark 3, Oscar Udd 2, Dejan Karan 1, Joel Hagström 1, Viktor Gruzinskii 1

Tähtipelaajat
Vladimir Knopinskii HIFK 3
Evgeny Semenov HIFK 2
Marek Karu HC Tallinn 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HC Tallinn: Bo Oestergaard 1 x 2 min, Ihor Skyba 1 x 2 min, Jürgen Rooba 1 x 2 min, Markus Oliver Mädo 1 x 2 min, Oleksii Shcherbak 1 x 2 min, Uladzislau Barylau 2 x 2 min
HIFK: Evgeny Semenov 1 x 2 min, Viktor Gruzinskii 1 x 2 min

Erotuomarit: Niko Tillan – Magnus Roth

Yleisöä: 50

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk