Cocks haki pisteet GrIFK:lta selkein numeroin

Cocks hallitsi lauantaista vierasotteluaan GrIFK:ta vastaan alkuminuuttien jälkeen selkeästi ja vei pisteet matkassaan Riihimäelle.

Alkuminuutit Kauniaisten luolassa edettiin tasatahtia, mutta sen jälkeen Cocks alkoi vähitellen hivuttautua karkumatkalle. 5-0-jakso avausjakson puolivälin jälkeen antoi Cocksille tukevan otteen kamppailusta ja tauolla vierasjohto oli seitsemän maalia.

Toisella jaksolla ero pysytteli samoissa lukemissa, eikä Grani pystynyt toden teolla haastamaan Cocksia. Vieraat pitivät varmasti kiinni asemistaan loppuun saakka ja vielä kasvattivat johtoaan lopussa, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä.

GrIFK:n päävalmentaja Mikael Källman kiitteli joukkueensa taistelua ja esitystä tappiosta huolimatta.

– Olen tyytyväinen joukkueen suoritukseen ja taistelimme parhaamme mukaan. Hyökkäyksessä teimme kuitenkin liikaa teknisiä virheitä, jotka johtivat vastahyökkäyksiin. Puolustuksessa pelasimme hyvin. Robin Granlund teki hyvän ottelun ja varsinkin toisella puoliajalla hän teki sen mitä tarvitsemme häneltä hyökkäyspäässä

Cocks-luotsi Kaj Kekki antoi tunnustusta myös vastustajalle ja iloitsi voitosta.

– Grani pelasi hyvin ja teimme sen minkä piti. Peli oli kuitenkin ohi turhan aikaisessa vaiheessa materiaalierosta johtuen. Positiivista oli, että peli kulki hyvin, vaikka jouduimme pelaamaan uudella kokoonpanolla, kun muutama aloituksen pelaaja oli poissa.

Parhaan pelaajan palkinnon pokannut Vitalii Shitsko oli päävalmentajansa kanssa samoilla linjoilla.

– Erittäin tyytyväinen voittoon, koska Grankulla IFK pelaa aina hyvin kotona. Varsinkin puolustuksemme oli tänään hyvä. Tämä oli myös tärkeä voitto, koska EHF European League -pelimme HBC Nantesia vastaan on niin lähellä.

GrIFK – Cocks 25-36 (12-19)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
GrIFK: Robin Granlund 9, Carl Weurlander 5, Fredrik Forss 4, Erik Åkermarck 3, Karim Mbembela 2, Fredrik von Troil 1, Jere Kantee 1

Cocks: Teemu Tamminen 8 (2), Roni Syrjälä 4, Özgür Sarak 4, Sandro Samardzic 3, Srdjan Mijatovic 3, Onur Ersin 3, Davor Basaric 3, Vitalii Shitsko 2, Yury Lukyanchuk 2, Djordje Djekic 2, Bojan Zupanjac 1, Santeri Vainionpää 1

Tähtipelaajat
Vitalii Shitsko Cocks 3
Robin Granlund GrIFK 2
Teemu Tamminen Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Alexander Qvist 1 x 2 min, Carl Weurlander 1 x 2 min, Patrik Lång 1 x 2 min
Cocks: Josip Buljubasic 2 x 2 min, Santeri Vainionpää 1 x 2 min, Srdjan Mijatovic 3 x 2 min, suora punainen kortti

Erotuomarit: Teemu Kaulio – Jan Helander

Yleisöä: 286

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk