Cocks jätti ÅIFK:n vaille mahdollisuuksia

Keskiviikon ainoassa SM-liigan ottelussa Cocks otti omansa kaataessaan ÅIFK:n selvästi 41-24 (19-12).

ÅIFK aloitti ottelun vahvemmin, kun Peik Sjöblom ja Niklas Manderoos löysivät maalivireen heti alussa. Ensimmäisen kympin jälkeen Cocks sai kuitenkin otteen pelistä ja alkoi repiä eroa. Cocks repäisi kymmeneen minuuttiin 8-2-jakson ja karkasi vierailtaan.

Toisella puoliajalla kotijoukkue vain lisäsi kaasua onnistuen laajalla rintamalla 12 maalia tehneen Teemu Tammisen toimiessa johtohahmona. ÅIFK ei pystynyt vastaamaan Cocksille ja näin riihimäkeläiset jatkavat puhtaalla pelillä.

Cocksin päävalmentaja Kaj Kekki ei ollut täysin tyytyväinen omiensa esitykseen voitosta huolimatta.

– Ennakossa luki, että tulemme levänneinä peliin. Se ei ole totta, meillä on kova fyysinen treeni takana. Väsymys näkyi ja pää ei ollut mukana. Sen lisäksi keskittymisessä oli puutteita. Joukkueellemme jäi paljon petrattavaa tuleviin peleihin. ÅIFK aloitti ok, mutta usko loppui kymmenen minuutin jälkeen. Heillä on kyllä hyvä nuori joukkue.

ÅIFK-valmentaja Aku Kuusisto löysi paljon parannettavaa, mutta myönsi vastustajan paremmuuden.

– Haluaisin nyt joukkueelle työrauhaa. Kaipaan ratkaisuja ja uuden bussifirman. Tänään uudet kaverit joukkueessamme ottivat isompaa roolia. Cocks oli silti taas selvästi parempi.

Ottelun parhaalle palkitulle Teemu Tammiselle tärkeintä olivat pisteet.

– Pelaamattomuus näkyi joukkueessamme. Maajoukkueviikolla treenasimme joukkueen kanssa voimaa ja muutenkin treenasimme kovaa. Tärkeintä kuitenkin voitto, jollei murskavoitto.

Cocks-ÅIFK 41-24 (19-12)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks: Teemu Tamminen  12 (5), Bojan Zupanjac 7, Roni Syrjälä 6, Srdjan Mijatovic 4, Davor Basaric 4, Onur Ersin 3, Santeri Vainionpää 1, Adrian Tenghea 1, Sandro Samardzic 1, Yury Lukyanchuk 1, Josip Buljubasic 1

ÅIFK: Peik Sjöblom 8, Wilhelm Hammarberg 4, Niklas Manderoos 3 (1), Eero Laine 3, Jonne Karttunen 3, Santeri Maijala 2, Robin Mattsson 1

Tähtipelaajat
Teemu Tamminen Cocks 3
Bojan Zupanjac Cocks 2
Roni Syrjälä Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Josip Buljubasic 1 x 2 min
ÅIFK: Jonne Karttunen 1 x 2 min, Robin Mattsson 1 x 2 min

Erotuomarit: Annika Helin-Pohjola – Annette Nyberg

Yleisöä: 279

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk