Kolmen ottelun viikonloppu edessä SM-liigassa

SM-liiga jatkuu viikonloppuna kolmella ottelulla, kun ohjelmassa on Stadin derby ja lisäksi HC Tallinn vierailee Länsi-Uudellamaalla kahden ottelun merkeissä.

HIFK ottaa varaslähdön toiselle sarjakierrokselle lauantaina paikalliskamppailussa Dickeniä vastaan. Dicken on painanut tuloskorttiinsa jo kahdeksan ottelua, joista seitsemän on päättynyt Dickenin voittoon ja vain Cocks-ottelusta tuli niukka 27-28 tappio.

Dicken on ehtinyt kohdata Siuntion jo kahdesti, mutta HIFK vielä odottelee ensimmäistä kohtaamista SIF:iä vastaan. IFK:lla on siis kaksi ottelua vähemmän pelattuna, ja pistesaalis on hiukan ohuempi kuin vierailla. Dickenin 14 pistettä riittää sarjan kakkospaikkaan, kun IFK:n kolmella pisteellä väistellään jumbosijaa sarjataulukon toisessa päässä. Kauden ensimmäinen keskinäinen matsi Pirkkolassa päättyi Dickenin 35-24 -kotivoittoon.

Lauantain toisessa ottelussa BK-46 isännöi HC Tallinnia. Tallinnalaiset saavat varmasti ärsyyntyneen kotijoukkueen vastaansa, sillä BK:lla on alla kauden ensimmäinen tappio, kun vieraskamppailusta Cocksia vastaan ei tullut pisteitä kotiin vietäväksi.

– Olimme huonoja puolustuksessa, eikä maalivahdeillakaan ollut paras päivänsä, BK-luotsi Andreas Rönnberg kuittasi Västra Nylandille, mutta oli joukkueensa hyökkäyspelaamiseen pääosin tyytyväinen.

Joukkueet kohtasivat jo kauden avausviikonloppuna Sõle Spordikeskuksessa ja tuolloin BK vei selvän voiton. Osatekijänä oli varmasti HC Tallinnin edellispäivänä pelaama SIF-ottelu, josta tallinnalaiset ottivat historiallisen ensimmäisen voittonsa SM-liigassa.

SIF pääsee sunnuntaina hakemaan kuittausta nyt sikäli otollisista lähtökohdista, että HC Tallinnilla on edellisillalta alla epäilemättä kova BK-ottelu. SIF kärsi maajoukkuetauon alla selvän tappion Dickenin vieraana pahasti siipirikkoisella joukkueella. Nyt SIF saanee kuitenkin jalkeille iskukykyisemmän ryhmän.

SM-liiga viikonloppuna:
La 13.11. 17.00 HIFK – Dicken
La 13.11. 18.00 BK-46 – HC Tallinn
Su 14.11. 15.00 SIF – HC Tallinn

Kauden kaikki ottelut suorana SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk