Cocks ja ÅIFK kohtaavat keskiviikkona

SM-liiga jatkuu huikean MM-karsintaviikonlopun jälkeen keskiviikkona yhdellä ottelulla, kun sarjakärki Cocks saa vieraakseen ÅIFK:n.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kertaalleen. Kauden avausottelussa Turussa Cocks vei pisteet matkaansa lukemin 26-37. ÅIFK on sen jälkeen parantanut otteitaan ja taistelee tosissaan ylemmän loppusarjan paikasta.

Vastus turkulaisilla on nyt kuitenkin kovin mahdollinen, sillä Cocks jyrää sarjataulukon kärjessä pistemenetyksittä.

Viikonloppu oli myös riihimäkeläisellä käsipallorintamalla iloinen monin puolin. Riihimäen Cocks sai tarvitsemansa levon maajoukkuetauon vuoksi ja riihimäkeläispelaajat Roni Syrjälä ja Santeri Vainionpää olivat miesten maajoukkueen mukana viemässä Suomea MM2023-jatkokarsintaan. Syrjälä viimeisteli kolmeen otteluun yhdeksän maalia ja Vainionpää neljä maalia.

ÅIFK:n ryhmässä on myös yksi muutos, kun Oscar Berglund jättää joukkueen siviilityön viedessä hänet Helsinkiin, eikä työn ja huipputason pelaamisen yhdistäminen onnistu.

SM-liiga keskiviikkona 10.11.:
18.30 Cocks – ÅIFK (VeikkausTV, SolidSport)

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk