Kohti kautta: Dicken

Viime kauden hopeamitalisti Dicken lähtee SM-liigakauteen vahvasti uudistuneella ja ennen kaikkea nuorentuneella joukkueella.

Päävalmentajana Dickenissä jatkaa vanha tuttu Björn Monnberg, mutta käsissään hänellä on poikkeuksellisen suuren muutoksen kokenut ryhmä. Vaihtuvuus Dickenissä on perinteisesti ollut varsin vähäistä, mutta nyt rivistä poistui kerralla melkoinen määrä kokemusta.

– Viime kauden finaalien aloituksesta neljä miestä poissa ja siihen vielä muutama lisää, niin se muuttaa meidän tilannettamme huomattavasti, Monnberg sanoo.

– Yksi pelaaja eli Armi Pärt tullut lisää ja hän on tietysti iso vahvistus meille. Sen lisäksi seuran linjan mukaisesti olemme nostaneet omia junioreita ja pelaajia akatemiajoukkueesta mukaan.

Dickenissä ollaankin tavallaan rakentamassa uutta ja tämä vie Monnbergin mukaan luonnollisesti aikaa.

– Prosessi on vielä kesken, mutta sitä viedään eteenpäin.

Monnbergin mukaan mitalitaistelun osalta kaksi on ennakkoon ylitse muiden alkavalla kaudella ja Dicken lähtee kauteen enemmänkin haastajan roolissa.

– Kyllähän Cocks ja BK selkeästi ovat selkeästi finaalisuosikit ja muut tulevat sitten perästä, Monnberg näkee.

– Oma tavoitteemme on, ellei matalampi, niin ainakin erilainen kuin viime vuonna juuri sen takia, että ryhmässä on niin paljon muutoksia.

Dicken

kaudella 2020-21: runkosarjan 1., ylemmän jatkosarjan 3., voitti puolivälierissä HIFK:n 2-0, voitti välierissä BK-46:n otteluvoitoin 3-2, hävisi finaaleissa Cocksille otteluvoitoin 0-3.
kotiareena: Pirkkolan Palloiluhalli, Helsinki

Tulleet pelaajat:
+ Armi Pärt (HK Varberg, SWE)

Lähteneet pelaajat:
– Patrik Roslander (GrIFK)
– Gusten Montonen (Amo HK, SWE)
– Ian Martin (lopettanut)
– Felix Nilsson (lopettanut)
– Niklas Kaitemo (lopettanut)
– Johan Gripenberg (lopettanut)
– Kim Davidson (lopettanut)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk