Cocks selvään voittoon ÅIFK:sta

Cocks otti varmat pisteet keskiviikkona kotonaan ÅIFK:lta ratkaisten ottelun käytännössä vahvalla otteella tauon molemmin puolin.

Cocks otti ohjat käsiinsä alusta alkaen, mutta ÅIFK roikkui sitkeästi tuntumassa. Vielä reilun 20 minuutin jälkeen eroa oli kaksi maalia, mutta tauon alla Cocks pääsi nykäisemään johtonsa kuuteen osumaan.

Tauon jälkeen Cocks latoi pikavauhtia neljä maalia peräjälkeen, ero kasvoi näin kymmeneen maaliin ja ilmassa alkoi olla ratkaisun makua. Kunnon takaa-ajoon ÅIFK ei enää yltänyt ja Cocks saattoi lopun vain varmistella voittoaan.

Cocksin päävalmentaja Boris Dvorsek saattoi ottelun jälkeen kerrata tapahtumia rauhallisesti.

– Oli selvä ylivoima tänään. Olen tyytyväinen. Joukkueella oli paljon energiaa, juoksivat paljon ja maalivahdit olivat selvästi parempia. Oli tärkeää antaa junioreille mahdollisuus ja molemmat onnistuivat, Dvorsek viittasi Santeri Vainionpään ja Miika Kaukorannan panokseen.

ÅIFK-luotsi Robin Karlsson totesi takin olleen hiukan tyhjä kahden tiukan Tallinn-ottelun jäljiltä.

– Tämä oli kolmas peli viiteen päivään ja se tuntui kyllä jaloissa. Parempi voitti, teimme liikaa virheitä, Karlsson myönsi.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä kuittasi nimiinsä Cocksin Ivan Mosic.

– Todella hyvä peli, olemme innoissamme kotipelistä kotiareenalla ja voitosta edellisen häviön jälkeen. Nyt jatketaan kovaa työtä ennen Tallinna-peliä, Mosic katsoi jo kohti viikonloppua.

Cocks – ÅIFK 34-20 (16-10)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks: Ignacy Bak 6, Teemu Tamminen 5 (2), Ivan Mosic 5, Srdjan Mijatovic 4, Roni Syrjälä 3, Sandro Samardzic 3 (1), Evgeny Semenov 2, Stefano Arcieri 2, Santeri Vainionpää 1, Giedrius Morkunas 1, Miika Kaukoranta 1, Djordje Djekic 1
ÅIFK: Peik Sjöblom 6, Andreas Nyström 6 (3), Niklas Manderoos 2, Elias Nyman 1, Isak Lehvonen 1, Eero Laine 1, Valter Georgs 1, Daniel Eriksson 1, Oscar Berglund 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ivan Mosic Cocks 3
Giedrius Morkunas Cocks 2
Ignacy Bak Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Aliaksandr Tsitou 1 x 2 min, Yury Lukyanchuk 1 x 2 min
ÅIFK: Peik Sjöblom 2 x 2 min

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 184

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk