Dicken jatkoi voittoputkeaan

Dicken ei antanut GrIFK:n yllättää keskiviikkona Pirkkolassa, vaan otti lopulta varmat pisteet ja jatkaa puhtaalla pelillä.

Dicken aloitti terävämmin, mutta GrIFK pääsi pian peliin mukaan ja avausjakson puoliväli ylitettiin tasalukemissa. Taukoa kohti Dicken alkoi kuitenkin venyttää eroa ja johti ensimmäisen 30-minuuttisen jälkeen viidellä maalilla.

Tauon jälkeen Grani ei onnistunut eroa kaventamaan, mutta toisaalta se ei myöskään juuri kasvanut, kunnes jakson puolivälin jälkeen Dicken alkoi karata lopullisesti. Ero kasvoi tasaisesti loppua kohden ja kotivoitto kirjattiin lopulta selkein numeroin.

Dickenin valmennuksesta Valdar Noodla oli tyytyväinen ehjään kokonaisuuteen.

– Hyvä fokus oli alusta loppuun ja hyvällä intensiteetillä tehtiin hommia. tästä on hyvä jatkaa viikonlopun peliin, Noodla sanaili.

Pitkälti samoilla linjoilla oli ottelun vakuuttavimmaksi pelaajaksi valittu ja kolme LähiTapiola-tähteä kuitannut Max Granlund.

– Alku oli meiltä vähän vaikea eikä saatu ajoituksia oikein toimimaan. Ottelun edetessä saatiin hommat rullaamaan ja tulos näkyy taululla, Granlund totesi.

Tulostaulun suuntaan viittasi myös GrIFK-luotsi Mikael Källman.

– Numerot taululla kertovat koko totuuden ottelusta ja päivän tasoerosta, Köällman kuittasi.

Dicken – GrIFK 34-22 (16-11)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Dicken: Ian Martin 8, Filip Söderlund 6 (3), Max Granlund 6, Benny Broman 4, Oskar Monnberg 3, Anton Rémy 2, Santeri Hakkarainen 2, Felix Nilsson 1, Tuomas Laitinen 1, Jukka Kamula 1
GrIFK: Richard Sundberg 4, Anthony Hellakoski 4 (1), Daniel Lång 3, Fredrik Forss 3, Erik Åkermarck 2, Ville Viljanen 2, Alexander Lång 2 (2), Alexander Qvist 1, Kalle Kankaanpää 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Max Granlund Dicken 3
Ian Martin Dicken 2
Tuomas Laitinen Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: –
GrIFK: Alexander Lång 1 x 2 min, Fredrik Forss 2 x 2 min, Niki Tuominen 1 x 2 min

Erotuomarit: Magnus Roth – Niko Tillan

Yleisöä: 126

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk