Keskiviikkoilta täynnä SM-liigaa

SM-liigan syyskuu saadaan päätökseen keskiviikkona ja täyttä vauhtia riittää läpi koko illan kolmen ottelun alkaessa 45 minuutin välein.

Keskiviikon ottelut käynnistyvät Riihimäeltä, jossa Cocks tähyää takaisin voittokantaan perjantain kärkikamppailussa Dickeniä vastaan kärsimänsä tappion jälkeen. Vastaan asettuva ÅIFK puolestaan otti viikonloppuna tuplavoiton kaatamalla HC Tallinnin kahdesti niukoin lukemin.

Dicken on avannut kauden kahdella voitolla mutta pääsee nyt viimein kotiyleisön eteen. Pirkkolassa on viimeksi pelattu miesten pääsarja-käsipalloa karkauspäivänä, 29.2, jolloin BK-46 vei pisteet kotiinsa 19-20 vierasvoiton turvin. Paljon on ehtinyt seitsemässä kuukaudessa tapahtua ja nyt siis on vihdoinkin Dickenin vuoro näyttäytyä kotiyleisölleen, kun vieraaksi saapuu GrIFK.

Erinomaisella Cocks-ottelulla kautensa aloittanut HIFK hakee keskiviikkona edelleen avausvoittoaan. Yksi ehdottomista mestarisuosikeista oli pahimmillaan 7 maalia IFK:n takana, mutta lievät ongelmat omassa kokoonpanossa toivat liikaa rasitusta ottelun lopussa ja Cocks pääsi karkaamaan 31-33 voittoon viimeisellä vitosella. Hyvin toiminut yhteispeli heti avauspelissä antaa kuitenkin reilusti toivoa seuraaviin matseihin.

Vastaan nyt asettuvan Siuntion kausi alkoi samoin tappiolla, kun Grani puolestaan varmisti voittonsa vasta toisen jakson viimeisellä 2-minuuttisella. Samoin kauden toinen ottelu päättyi niukkaan tappioon BK-46:n noustua voittoon derbyssä.

– Totta kai tämä oli pettymys, mutta samalla teimme monia asioita hyvin, SIF-luotsi Teddy Nordling ruoti BK-tappiota Västra Nylandille.

– Saamme hänestä paljo iloa ja hänen vahvuutensa ovat ennen kaikkea hyökkäyspelissä, Nordling luonnehti joukkueen tuoretta vahvistusta Filip Churlevskia.

SM-liiga keskiviikkona 30.9.:
18.30 Cocks – ÅIFK (SolidSport)
19.15 Dicken – GrIFK (SolidSport)
20.00 HIFK – SIF (VeikkausTV, SolidSport)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk