Kohti kautta: SIF

Sjundeå IF taisteli viime kaudella runkosarjassa itsensä neljän parhaan joukkoon. Nyt melkoisesti muuttuneella joukkueella on tähtäin vähintään samassa.

SIF on menettänyt sitten viime kauden melkoisesti kokemusta ja viimeisimpien tietojen mukaan myös tärkeä lenkki Sten Maasalu on ulkona kuvioista alkavalla kaudella. Isoja saappaita on täytettävänä ja sen myötä SIF on pieni kysymysmerkki.

Uusista pelaajista pohjoismakedonialainen Igor Trajkovski on mielenkiintoinen nimi. Kaikkiaan ryhmä on ainakin kauden alkaessa kuitenkin suhteellisen kapea ja tämä asettaa pelaamiselle omat rajoituksensa. Päävalmentaja Teddy Nordlingin mukaan kauden alla on keskitytty paljon juoksemiseen, joten siuntiolaisilta voidaan odottaa ainakin nopeaa pelaamista.

Lähtijöistä huolimatta SIF:lla on edelleen riveissään kokemusta. Maalivahti Rony Leven ja laitapelaaja Ott Varik ovat rutinoituneita kulmakiviä. Fredrik Karlsson ja Christoffer Thor puolestaan tuovat maajoukkuekokemustakin joukkueeseen.

Meillä on aika pieni ryhmä, 13 ulkopelaajaa, mutta katsotaan saadaanko vahvistuksia vielä. Toki tähtäin on jälkeen runkosarjassa neljän joukossa ja tietysti pyritään haastamaan kaikki joukkueet. – päävalmentaja Teddy Nordling

Ranking 4. kaudella 2019-20

Tulleet pelaajat:
+ Igor Trajkovski
+ Benjamin Peitsaro (KyIF)
+ Joonas Ahola
+ Daniel Walander
+ Niklas Silman
+ Erik Wikström

Lähteneet pelaajat:
– Robin Järvinen
– Alexander Von Numers
– Dusan Andrejevic
– Vincent Voutilainen (Esbo IF)
– Alex Vaahtoranta
– Atte Marjamäki (Esbo IF)
– Emil Wikström
– Max Westerlund

Avainsanat:

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk