Kohti kautta: BK-46

BK-46 kiilasi viime kaudella niukasti runkosarjan ykköseksi ja kävi tiukkaa kamppailua Dickenin ja Cocksin kanssa ykkössijasta myös jatkosarjassa ennen kauden keskeytymistä koronaepidemian takia.

BK-46 kuuluu ennakkoon suosikkien joukkoon myös alkavalla kaudella. Pieniä kysymysmerkkejä ilmassa kuitenkin on. Maalivahtiosastolla Bogdan Klepa siirtyi HIFK:n riveihin ja vastakkaiseen suuntaan tuli puolestaan ”Toto” Christou. Muuten BK:n uudet nimet on nostettu omista junoreista.

Oscar Kihlstedtin siirtyminen Ruotsiin on vaikeasti paikattava aukko ja työn takia ulkomaille muuttanut Alex Lignell on myös selkeä menetys. Näiden lisäksi runkopelaajista Robin Sjöman ja André Udd ovat loukkaantumisten takia pitkään sivussa ja Uddin osalta pahimmassa tapauksessa koko kausi on paketissa ennen sen alkamistakaan.

Andreas Rönnberg jatkaa joukkueen päävalmentajana ja viime kaudella kokenut pelimies nähtiin säännöllisesti myös kentällä, mutta nyt polvi saattaa pitää Rönnbergin puhtaasti valmennustehtävissä.

Leveyttä ryhmässä riittää edelleen, mutta avainpelaajien siirrot ja loukkaantumiset tarkoittavat sitä, että uusia vastuunkantajia pitää löytyä.

Ranking 1. kaudella 2019-20

Tulleet pelaajat:
+ Theodotos Christou (HIFK)
+ Jonathan Roos
+ Jonathan Ekman
+ Wictor Siggberg

Lähteneet pelaajat:
– Bogdan Klepa (HIFK)
– Oscar Kihlstedt (HK Warberg, SWE)
– Janne Korpimäki (lopettanut=
– Alex Lignell (välivuosi)

 

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk