Kohti kautta: GrIFK

Grankulla IFK löysi viime kaudella vireen vasta keväät kohden Mikael Källmanin tartuttua joukkueen peräsimeen. Kausi loppui Granin kannalta ikävästi hyvässä vireessä koronaepidemiaan.

Uuteen kauteen GrIFK lähtee jatkamaan siitä mihin keväällä jäi. Kaikki edellytykset hyvän vireen jatkumiseen myös ovat, sillä joukkue pysyi hyvin koossa ja potentiaalia löytyy.

Anton Karlssonin siirtyminen Norjaan oli menetys, mutta Robin Granlundin nappaaminen Dickenistä oli iso lisä kauniaislaisten peliin. Granlund tuo ennen kaikkea heittovoimaa takamiehen tontille ja monipuolistaa joukkueen pelaamista.

Maajoukkuetason osaamista Granin riveistä löytyy kapteeni Fredrik Forssin, Richard Sundbergin ja Anthony Hellakosken muodossa. Kauniaisissa riittää käsipalloperinteitä ja ”Luola” on perinteisesti ollut hankala paikka vierailla. Edellytyksiä on ja tavoitteena nousta vähintään haastamaan kärkipään joukkueita mitalitaistelua myöten.

Viime keväänä peli lähti kulkemaan ihan hyvin vaikean alkukauden jälkeen ja siitä on tarkoitus jatkaa. Hiukan joukkueessa on muutoksia ja peliin se vaikuttaa ainakin sitä kautta, että Robin Granlundin myötä meillä on nyt sellainen pitkä pelaaja, joita ei Kauniaisissa paljon ole ollut. – valmentaja Mikael Westerholm

Ranking 6. kaudella 2019-20

Tulleet pelaajat:
+ Christoffer Sjöblom (ÅIFK)
+ Robin Granlund (Dicken)
+ Kalle Kankaanpää (ÅIFK)

Lähteneet pelaajat:
– Anton Karlsson (Fjellhammer, NOR)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä SolidSportilta!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk