Kohti kautta: Dicken

Dicken on useamman vuoden ajan kuulunut SM-liigan kärkipään joukkueisiin ja näin oli myös viime kaudella, kun Dicken taisteli kärkipään sijoituksista tiukasti BK-46:n ja Cocksin kanssa kauden keskeytykseen saakka.

Töitä Dickenissä on tehty pitkäjänteisesti päävalmentaja Björn Monnbergin johdolla. Muutokset pelaajistossa ovat pitkään olleet hyvin vähäisiä ja tämä on taannut positiivisen jatkuvuuden, jonka merkitystä myös Monnberg painottaa.

Alkavalle kaudelle merkittävin muutos on Robin Granlundin siirtyminen GrIFK:n paitaan, mutta muuten ryhmä on vanha tuttu. Vuosien mittaan kokemusta on kertynyt myös roppakaupalla ja nykyisellään Dickeniä voi kutsua jo hyvinkin kokeneeksi joukkueeksi, vaikka mukana on toki nuorempaakin kaartia.

Hyvä esimerkki Dickenin tason leveydestä on maalivahtiosasto, jossa tolppien väliin voi heittää niin Mikael Mäkelän, Patrik Roslanderin kuin Tuomas Laitisenkin – kolmikko on käytännössä vastannut maalivahtipelaamisesta miesten maajoukkueessa viime vuodet.

Voimasuhteet ovat pieni kysymysmerkki, koska joukkueissa on tapahtunut muutoksia ja mittaria ei oikein tältä syksyltä vielä kellään ole. Tärkein tavoite on nyt, että kaikki pysyvät terveinä ja kausi pystytään pelaamaan normaalisti. Jos näin käy, niin katsotaan sitten keväämmällä muita tavoitteita tarkemmin. – päävalmentaja Björn Monnberg

Ranking 2. kaudella 2019-20

Tulleet pelaajat: –

Lähteneet pelaajat:
– Robin Granlund (GrIFK)
– Teemu Hertola (lopettanut)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk