Kohti kautta: HC Tallinn

SM-liigassa tehdään historiaa kaudella 2020-21, kun mukana on ensi kertaa myös virolainen joukkue. HC Tallinn pelaa ainoastaan runkosarjan SM-liigassa, mutta tuo uutta väriä ja haastetta mukanaan.

Tallinn pelaa SM-liigan ohella myös kotimaansa Viron pääsarjaa Meistriliigaa. Viime kausi Meistriliigassa jäi SM-liigan tavoin kesken koronatilanteen takia ja Tallinn oli keskeytyshetkellä mukana tiiviissä kärkikolmikossa kakkossijalla.

SM-liigan kamppailunsa Tallinn pelaa pääosin ”tuplaotteluina” eli joukkue kohtaa peräkkäisinä päivinä lauantaina ja sunnuntaina kaksi vastustajaa joko Suomen puolella tai Virossa, jossa joukkueen kotiareenana on Sõle Spordikeskus Pöhja-Tallinnassa.

On hieno asia päästä mukaan SM-liigaan siitä iso kiitos kaikille joukkueille ja Suomen käsipalloliitolle. Olemme aika montaa joukkuetta vastaan pelanneet aiemmin, joten ihan tuntemattomia vastustajia ei vastaan tule. Me olemme nuori seura ja myös joukkue on aika nuori. Tiiviin puolustuksen kautta lähdetään hakemaan hyviä tuloksia – päävalmentaja Risto Lepp

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk