Cocks puristi lopussa ohi HIFK:sta

Cocks otti kauden toisen voittonsa kaatamalla niukasti vieraissa HIFK:n. Kotijoukkue oli pitkään kiinni voitossa, mutta Cocksin loppuveto oli liikaa.

Cocks hallitsi ottelun alkua hienokseltaan ja kävi jo viiden maalin johdossa, jonka HIFK kuitenkin kuroi nopeasti umpeen. Tauon alla osat vaihtuivat ja HIFK otti tahtipuikon haltuunsa johtaen tauolla kolmella maalilla.

Toisen jakson alussa kotijohto venähti nopeasti kuuteen maaliin ja oli parhaimmillaan jo seitsemässä osumassa. Loppua kohden alkoi kuitenkin Cocksin kiri ja viisi minuuttia ennen loppua vieraat olivat jo nousseet tasoihin.

HIFK:n päävalmentaja Jaakko Horellia jäi ymmärrettävästi kaivelemaan ottelun loppu.

– Meiltä hyvä peli melkein loppuun asti. Olen tyytyväinen taisteluasenteeseen, mutta tänään se ei riittänyt voittoon. Kunhan saadaan kaikki pelaajat mukaan kokoonpanoon, niin homma toimii paremmin seuraavissa peleissä, Horelli valoi uskoa jatkoon.

Cocks-luotsi Boris Dvorsek oli ottelun jälkeen suorastaan huojentunut.

– Olen hyvin onnellinen, että lopuksi voitimme ottelun. Aloitimme ottelun hyvin, mutta ekalla jaksolla lopetimme pelaamisen ja IFK pääsi edelle. Joukkue pelasi hyvällä asenteella ja teimme töitä loppuun asti. IFK oli erinomainen vastus ja haluan onnitella heitä hyvästä ottelusta, Dvorsek jakoi kiitosta.

Samoilla linjoilla oli ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä napsinut Cocksin Teemu Tamminen.

– Tiukka ja hyvä matsi, meillä pysyi pää kylmänä loppuhetkillä, kun IFK sai punaista ja sinistä korttia. Hieno alku aloittaa pitkän tauon jälkeen kahdella tiukalla voitolla, Tamminen totesi.

HIFK – Cocks 31-33 (16-13)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
HIFK: Kristo Voika 8 (1), Oscar Udd 7, Niclas Ahlgren 6, Kristian Jansson 4, Viktor Grönmark 3, Mika Sivén 1, Gheorghe Safronii 1, Samuel Alexandersson 1
Cocks: Teemu Tamminen 12 (5), Vitalie Nenita 5, Dorde Dekic 5, Roni Syrjälä 4, Evgeny Semenov 4, Srdan Mijatovic 3

LähiTapiola-tähtipelaajat
Teemu Tamminen Cocks 3
Oscar Udd HIFK 2
Bogdan Klepa HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Niclas Ahlgren 1 x 2 min, Oscar Udd 2 x 2 min, suora punainen kortti, Viktor Grönmark 1 x 2 min
Cocks: Dorde Dekic 3 x 2 min, sulkeminen 3 ulosajon takia, Yury Lukyanchuk 2 x 2 min

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 104

 

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk