Neljän ottelun viikonloppu SM-liigassa

SM-liigakausi jatkuu tiukalla neljän ottelun viikonlopulla ja ensimmäinen ottelu pelataan jo perjantai-iltana.

Viikonloppuna on tarjolla todellisia herkkupaloja. Perjantai-iltana kohtaavat huippukamppailussa Cocks ja Dicken, lauantaina pelataan Västnylandsderby SIF – BK-46 ja lisäksi kirjoitetaan historiaa, kun HC Tallinn pelaa ensimmäiset SM-liigaottelunsa. Tallinn kohtaa lauantaina Turussa ÅIFK:n ja sunnuntaina Kauniaissa GrIFK:n.

Cocks on avannut kauden kahdella niukalla voitolla ja Dicken puolestaan kaatoi avausottelussaan ÅIFK:n selvästi. Molemmat joukkueet lukeutuvat jälleen kauden ennakkosuosikkeihin ja ottelusta voidaan odottaa tiukkaa vääntöä alusta loppuun, kumpikaan joukkue ei missään nimessä halua hävitä ottelua, ja joukkueiden välillä on pitkään ollut pientä ekstalatausta joka takaa tiukat väännöt jokaisessa ”El Romanticossa”.

Tunteita ei puutu myöskään perinteisestä derbysta SIF:n ja BK-46:n välillä. Sarjataulukkoa ei katsella naapureiden iskiessä yhteen ja vaikka BK on ennakkoon lievä suosikki, asetelmat kentällä voivat olla mitä vain.

– Minusta meillä on mielenkiintoinen joukkue tänä vuonna. Ryhmä ei ole kovin leveä, mutta teemme töitä hyvin, BK-maalivahti Mikael Heinonen totesi Västra Nylandille kahden pelatun ottelun jälkeen.’’

Lauantaina Turussa kirjoitetaan myös historiaa, kun ÅIFK saa kunnian isännöidä ensimmäisenä joukkueena SM-liigassa virolaista vastustajaa. Tallinn on ensimmäisen ottelunsa alla melkoinen kysymysmerkki, vaikka Viron liigaa joukkue on ehtinyt jo pelatakin. Tallinnin iskukyvystä saadaan hyvä näyte, kun joukkue kohtaa viikonlopun päätteeksi vielä GrIFK:n.

SM-liiga viikonloppuna:
Pe 25.9. klo 18.30 Cocks – Dicken (VeikkausTV, SolidSport)
La 26.9. klo 14.00 ÅIFK – Tallinn (SolidSport)
La 26.9. klo 17.30 SIF – BK-46 (SolidSport)
Su 27.9. klo 14.00 GrIFK – Tallinn (SolidSport)

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk