Cocks väänsi voiton HIFK:sta

HIFK ja Cocks pelasivat keskiviikkona varsin vaihtelevan ottelun, jonka Cocks lopulta käänsi voitokseen.

HIFK aloitti ottelun todella räväkästi ja johti yhdeksän minuutin pelin jälkeen jo lukemin 10-3. Cocks alkoi kuitenkin vähitellen kuroa eroa umpeen ja nousi jo kahden maalin päähän, kunnes HIFK repäisi uudestaan ja johti tauolla viidellä maalilla.

Tauon jälkeen Cocksi tuli kuitenkin vahvasti, kuroi eron nopeasti umpeen ja paineli jo kolmen maalin johtoon. HIFK tuli kuitenkin vielä kerran ja vielä vajaa kahdeksan minuuttia ennen loppua oltiin tasalukemissa. Cocksin loppuveto oli kuitenkin liikaa isännille ja pisteet matkasivat Riihimäelle.

HIFK:n päävalmentaja Jaakko Horelli näki otteissa paljon hyvää, vaikka pisteet lopulta karkasivatkin.

– Tulimme todella hyvällä ilmeellä peliin ja pelasimme erittäin hyvin molemmissa päissä kenttää ensimmäisellä puoliajalla. Valitettavasti taistelu ei riittänyt tänään ihan voittoon asti, Horelli mietti.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas puolestaan oli huomattavasti kriittisempi voitosta huolimatta.

– Pystyimme lopulta ottamaan tarvittavat kaksi pistettä, jotka ovat tärkeitä sarjatilanteen kannalta. Pelimme ei ollut kokonaisuudessaan riittävän korkealla tasolla tänään, Savukynas totesti suoraan.

Ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä vei nimiinsä Cocksin Nico Rönnberg.

– Oli todella tiukka ottelu tänään. Pelin alussa puolustuspelissä meidän intensiteetti ei ollut riittävällä tasolla. Joukkueena meidän pitää löytää paremmin ratkaisut ja vastuunottajat, kun vastustaja ottaa minut erikoisvartiointiin.

– HIFK pelasi hyvin tänään, mutta onneksi pystyimme varmistamaan pisteet kotiin kuitenkin, Rönnberg kehaisi myös vastustajaa.

HIFK – Cocks 32-35 (19-14)

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
HIFK: Niclas Ahlgren 11 (5), Kristian Jansson 7, Erkka Näntö 4, Vladimir Knopinskii 3, Samuel Alexandersson 3, Géza Vasvári 1, Oscar Udd 1, Gheorghe Safronii 1, Roman Protcenko 1
Cocks: Nico Rönnberg 9 (1), Bojan Zupanjac 5 (4), Teemu Tamminen 5, Nils Kreicbergs 4, Yuri Semenov 3, Vitalie Nenita 3, Yury Lukyanchuk 3, Aleksandar Gugleta 2, Sasa Puljizovic 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Nico Rönnberg Cocks 3
Niclas Ahlgren HIFK 2
Kristian Jansson HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
HIFK: Erkka Näntö 1 x 2 min, Gheorghe Safronii 2 x 2 min, Roman Protcenko 1 x 2 min
Cocks: Nico Rönnberg 1 x 2 min, Nils Kreicbergs 1 x 2 min, Teemu Tamminen 2 x 2 min, Yuri Semenov 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 267

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk