Kolmen ottelun viikonloppu SM-liigassa

SM-liiga jatkuu viikonloppuna kolmella ottelulla ja neljälle joukkueelle kyseessä on samalla tämän kalenterivuoden viimeinen sarjaottelu.

Viikonloppu alkaa perjantaina Varsinais-Suomesta, kun ÅIFK isännöi sarjataulukon kärkijoukkuetta Dickeniä ja PIF saa puolestaan vieraakseen SIF:n. Viikonlopun kolmas ottelu pelataan lauantaina Kauniaisissa kaimaseurojen GrIFK:n ja HIFK:n kohdatessa.

ÅIFK ja Dicken kohtasivat Pirkkolassa syyskuun lopussa kauden toisella kierroksella ja Dicken jyräsi tuolloin voittoon peräti 22 maalin erolla, mikä on toistaiseksi kuluvan kauden suurinumeroisin voitto. ÅIFK on saanut peliään paremmin kohdilleen sittemmin, mutta vain yhden pisteen menettänyt Dicken lähtee joka tapauksessa kamppailuun selvänä ennakkosuosikkina.

PIF hakee edelleen kauden avausvoittoaan, mutta helpolla sitä ei ole tiedossa paikkaansa neljän parhaan joukossa varmistamaan pyrkivää SIF:aa vastaan. Myös tämä kaksikko kohtasi syyskuun lopulla ja SIF vei kotonaan voiton yhdeksän maalin eron turvin. SIF pelasi viimeksi paikalliskamppailussa hyvän avausjakson BK-46:tta vastaan, mutta menetti otteensa ja loukkaantumisen myötä myös ykkösmaalivahti Rony Levenin toisella jaksolla.

– Aloimme tauon jälkeen tehdä asioita, joista emme olleet sopineet. Pystymme parempaan, SIF-luotsi Teddy Nordling sanoi BK-ottelun jälkeen Västra Nylandille.

Lauantaina HIFK:ta isännöivä Grani on PIF:n tapaan vielä ilman voittoa. Lauantain kamppailu on kauniaislaisille vasta kolmas kotikentällä tänä syksynä ja Kauniaisten Luolassa vierailu on perinteisesti ollut HIFK:lle myrkkyä. HIFK on kuitenkin joukkueista vahvemmassa vireessä ja piti viikolla Cocksia pitkään tiukilla, kunnes joutui taipumaan viimeisellä kymmenminuuttisella.

PIF ja ÅIFK kohtaavat vielä joulun kynnyksellä, mutta muille viikonloppuna pelaaville joukkueille kyseessä on syksyn viimeinen sarjaottelu.

SM-liiga viikonloppuna:
Pe 13.12. klo 18.00 ÅIFK – Dicken
Pe 13.12. klo 19.00 PIF – SIF
La 14.12. klo 16.00 GrIFK – HIFK

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk