HIFK ja Cocks iskevät yhteen keskiviikkona

SM-liigan viikon ainoa ottelu ennen viikonlopun koitoksia käydään keskiviikkona HIFK:n isännöidessä Cocksia.

Kummallakin joukkueella on viime viikolta alla pettymys Suomen Cupin välierässä ja HIFK sai nauttia karvasta kalkkia vielä tuplana, kun cupin välierässä vahvempi Dicken kaatoi HIFK:n myös SM-liigan ottelussa.

HIFK:lla pistesaaliina on 8 ensimmäisestä pelistä 7 pistettä joukkueen napattua kolme voittoa (GrIFK, ÅIFK, PIF) ja neljä tappiota (BK-46 ja Dicken kahdesti) sekä tasurin Siuntiosta. Joukkueilla on yksi keskinäinen harjoitusottelu tältä kaudelta, missä Cocks pyyhki HIFK:lla Cocks Areenan lattian pelikuntoon ennen liigan alkua.

Cocks on tänä syksynä kompuroinut poikkeuksellisen paljon liigassa otteluruuhkansa vuoksi, ja kukkopaidat ovat vasta kolmospaikalla tasapisteissä SIF:n kanssa. Poikkeuksellisen paljon Cocksin tapauksessa tarkoittaa kahta tappiota saman liigakauden aikana, ja riihimäkeläisten syksyn kolmas tappio tuli Suomen Cupin välierässä BK-46:tta vastaan, tosin vasta tupla-jatkoaikojen jälkeen.

Cocks on hallinnut kotimaan kenttiä viime kaudet, eikä nyt koetut tappiot välttämättä asetelmia muuta vielä pysyvämmin. Tämä tiedetään myös HIFK:ssa.

– Dicken ja BK-46 ovat pelanneet hyvin Cocksia vastaan. Se osoittaa, ettei heidän lyömisensä ole mahdotonta. Olen kuitenkin hiukan hämmästynyt sarjatilanteesta, HIFK:n Niclas Ahlgren sanoi Yle Sportenille.

SM-liiga keskiviikkona 11.12.
Klo 19.40 HIFK – Cocks

Kaikki kauden SM-liigaottelut suorina lähetyksinä SolidSportilla.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk