SIF haki murskavoiton Atlas Vantaasta

Atlas Vantaan ja SIF:n kohtaaminen lauantaina ratkesi nopeassa tahdissa ja vieraat takoivat taululle lopulta suorastaan murskaavat lukemat.

SIF repäisi nopeassa tahdissa ottelun alussa neljän maalin johdon ja tästä tahti vain kiihtyi avausjakson edetessä. Vieraat tylsyttivät täysin Atlaksen hyökkäyspelin ja vantaalaiset onnistuivat koko ensimmäisellä 30-minuuttisella maalinteossa vain neljästi.

Ero tauolla oli jo 14 maalia ja SIF ei juuri kaasua höllännyt toisellakaan jaksolla. Isännät saivat hiukan paremmin sihdin kohdilleen, mutta ero kasvoi vääjäämättä yli 20 maaliin ja loppulukemissa ei ollut paljon varaa selittelyille.

Atlas Vantaan päävalmentaja Toni Kallion mukaan parannettavaa jäi todella rutkasti.

– Itseluottamus hyökkäyspäässä on ihan kateissa. Se paistaa läpi kaikkeen, muun muassa heittojen laatuun. Emme ole näin huonoja kuin tämän ottelun tulos näyttää, nyt on vain löydettävä keinot tilanteen parantamiseksi, Kallio sanaili mietteliäänä.

SIF-piiskuri Teddy Nordlingin oli huomattavasti helpompi analysoida ottelua.

– Pystyimme pelaamaan keskittyneesti viimeiseen minuuttiin asti. Meillä on aika laaja materiaali ja pystymme käyttämään kaikkia kentällä. Ja kaikki saivat tulosta aikaan, Nordling kiitteli.

– Me teimme oman hommamme hyvin, mutta en voinut odottaa näin selvää lopputulosta.

Ottelun vakuuttavimpana pelaajana palkittu SIF:n Atte Marjamäki oli myös tyytyväinen otteluun.

– Puolustus oli hyvä ja sen avulla saimme paljon kontrauksia. Pallo pomppi muutenkin meille ja tämä oli meille erittäin hyvä ottelu.

Atlas Vantaa – SIF 14-38 (4-18)

Maalintekijät
Atlas Vantaa: Heikki Laitinen 4, Lasse Louevuo 2, Milos Maksimovic 2, Oliver Nylander 2, Eemil Eilola 1, Jonathan Jusilin 1, Niki Tuominen 1, Samuli Vihavainen 1
SIF: Sten Maasalu 7, Christoffer Thor 6, Gustav Svanbäck 4, Vidar Cabell 3, Atte Marjamäki 3, Carl Weurlander 3, Eduard Zakharov 3, Alexander von Numers 2, Fredrik Karlsson 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Atte Majamäki SIF 3
Vincent Voutilainen SIF 2
Mika Malassu SIF 1

2 min. ulosajot ja pelistä sulkemiset
Atlas Vantaa: Heikki Laitinen 1 x 2 min.
SIF: Alexander von Numers 1 x 2 min., Vincent Voutilainen 1 x 2 min.

Erotuomarit: Harri Nieminen – Pasi Ojapalo

Yleisöä: 163

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk