Dicken selvisi säikähdyksellä SIF:n kiristä

Dicken otti pisteet tiistaisesta kotiottelustaan SIF:aa vastaan, mutta joutui taistelemaan pisteistä loppuun asti siuntiolaisten kirittyä vahvasti lopussa.

Suhteellisen tasaisen alun jälkeen Dicken nykäisi avausjakson puolivälissä kuuden maalin karkumatkalle. Taukoon mennessä Dicken oli kasvattanut johtonsa jo kahdeksaan maaliin.

Kun ero pian tauon jälkeen oli kotijoukkueen eduksi jo yli kymmenen maalia, alkoi ottelu näyttää ratkaistulta. Vielä vajaa vartti ennen loppua Dicken johti tasan kymmenellä osumalla, mutta SIF löysi vielä uuden vaihteen. Ero kaventui maali maalilta ensin neljään osumaan ja lopulta SIF oli vain maalin päässä, mutta Dickenin lopun rutistus riitti voittoon.

Dicken-valmentaja Valdar Noodla tiivisti ottelun lyhyesti.

– Hyvä ensimmäinen jakso meiltä, toisella unohdettiin miten pelataan, Noodla totesi.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä vienyt Dickenin Robin Granlund näki ottelun pitkälti samoin.

– Hyvä ensimmäinen jakso meiltä, ja se riitti vaivoin voittoon, surkea toinen jakso.

SIF:n päävalmentaja Teddy Nordling jäi harmittelemaan avausjaksoa, vaikka hyvä nousu lämmittikin.

– Otteluhan oli käytännössä jo ratkaistu puoliajalla, emme saaneet palloa maaliin Mäkelän ohi 9 metristä tai 6 metristä. Oma puolustuspelaaminen oli tänään ihan hyvää. Toisella jaksolla saatiin onnistumisia ja hyvä nousukin, mutta tänään ei riittänyt, Nordling summasi.

Dicken – SIF 28-25 (16-8)

Maalintekijät
Dicken: Robin Granlund 7, Benny Broman 6, Tadas Stankevicius 5, Anton Rémy 4, Filip Söderlund 3, Joacim Broman 2, Mikael Mäkelä 1
SIF: Sten Maasalu 7, Fredrik Karlsson 6, Alexander von Numers 4, Christoffer Thor 4, Ott Varik 2, Vincent Voutilainen 1, Gustav Svanbäck 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Robin Granlund Dicken 3
Sten Maasalu SIF 2
Mikael Mäkelä Dicken 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: –
SIF: Sten Maasalu 2 x 2 min, Vincent Voutilainen 1 x 2 min

Erotuomarit: Krister Illman – Tapani Kuri

Yleisöä: 154

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk