Cocks karkasi GrIFK:lta jo alussa

GrIFK:n ja Cocksin keskiviikkoinen kohtaaminen ratkesi pitkälti jo heti alussa Cocksin repäistyä itsensä lopulta selvään voittoon saakka kantaneelle karkumatkalle.

Cocks ei juuri ottelun alussa katsellut, vaan pisti isännille luun kurkkuun heti kättelyssä. Lukemat olivat 0-5 ja 1-9, ennen kuin GrIFK alkoi päästä peliin mukaan hiukan paremmin. Ero pysytteli suunnilleen samoilla lukemilla, kunnes Cocks tauon alla lisäsi johtonsa jo kymmeneen osumaan.

Cocksin johto jatkoi kasvamistaan tauon jälkeen ja parhaimmillaan eroa oli jo 17 osuman verran. Ottelun käytännössä ratkettua loppu edettiin suhteellisen tasatahtia.

GrIFK:n päävalmentaja Kaj Hagman manasi nimenomaan ottelun alkua.

– Me tulimme sisälle otteluun huonosti tänään, niin puolustus kuin hyökkäys ei oikein täsmännyt. Toki Cocks on hyvä joukkue. Jokseenkin näkyy myös, että meillä on uusia pelaajia, mutta kyllä meidän täytyy paremmin pelata. Meiltä huono ottelu, Hagman tiivisti.

Cocksin päävalmentajan Gintaras Savukynasin oli helppo heittää ottelusta tämälleen päinvastainen arvio.

– Meidän joukkueeltamme tämä oli hyvä ottelu. Pelaajat olivat latautuneita heti alusta alkaen ja suurimmaksi osaksi tehtiin ottelussa sovittuja asioita. Pieniä virheitä tuli läpi ottelun, mutta tässä on hyvä aika kehittää ja parantaa peliämme, Savukynas totesi tyytyväisenä.

Samaa totesi myös ottelun vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä vienyt Cosk-maalivahti Giedrius Morkunas.

– Ottelu oli meiltä hyvä. Olen iloinen, että voitettiin.

GrIFK – Cocks 20-37 (7-17)

Maalintekijät
GrIFK: Anthony Hellakoski 6, Anton Karlsson 5, Nikola Zujic 4, Miro Koljonen 2, Erik Åkermarck 1, Patrik Lång 1, Patrik Johanson 1
Cocks: Teemu Tamminen 9, Nico Rönnberg 5, Nils Kreicbergs 5, Andrei Novoselov 4, Vitalie Nenita 3, Davor Basaric 3, Sasa Puljizovic 2, Yury Lukyanchuk 2, Oleksandr Kyrylenko 2, Bojan Zupanjac 1, Viktor Kovalenko 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Giedrius Morkunas Cocks 3
Teemu Tamminen Cocks 2
Nils Kreicbergs Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Alexander Lång 2 x 2 min
Cocks. Aliaksandr Tsitou 2 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 195

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk