Viikolla pelataan tiistaina ja keskiviikkona

SM-liigan otteluohjelmassa on alkaneella viikolla kaksi ottelua ennen viikonloppua – ensimmäinen tiistaina ja toinen keskiviikkona. Samalla saadaan tammikuu päätökseen ja runkosarjaa on jäljellä enää kaksi viikkoa.

Tiistaina Pirkkolassa iskevät yhteen kärkipaikkaa Cocksin ja BK-46:n kanssa jakava Dicken sekä vielä ylemmän jatkosarjan paikkaa tavoitteleva SIF. Dicken on varmuudella kolmen parhaan joukossa, mutta panosta pelissä on molemmille. Mikäli siuntiolaiset hakisivat pisteet matkaansa ja nousisivat ylempään jatkosarjaan, ottelun tulos laskettaisiin mukaan lähtöpisteisiin.

SIF kaatoi edellisessä ottelussaan ÅIFK:n selvästi ja peliin oli tyytyväinen niin valmennusjohto kuin pelaajatkin.

– Kaiken kaikkiaan pelasimme hyvän ottelun, kymmenen maalia ÅIFK-kamppailussa heittänyt Fredrik Karlsson sanoi Västra Nylandille.

Vastus on kuitenkin nyt kova. Dicken jyräsi viikonloppuna HC HIK:n täysin maanrakoon ja lähtee kotonaan suosikkina kamppailuun.

Asetelma keskiviikon ottelussa GrIFK – Cocks on hyvin samantapainen. Cocks on varmasti kolmen parhaan joukossa, mutta Grani taistelee vielä tiukasti neljännestä sijasta HIFK:n ja SIF:n kanssa.

Erittäin vahvasti alkuvuodesta pelannut Cocks on ottelussa ennakkosuosikki, mutta Grani on yllätysvalmis rivien vahvistuttua viimeisen viikon aikana. Anthony Hellakoski palasi pitkän poissaolon jälkeen edellisottelussa Atlas Vantaata vastaan ja Nikola Zujicin siirtyminen HIK:sta Kauniaisiin tuo vielä lisää maalintekovoimaa joukkueeseen.

SM-liiga viikolla:
Ti 29.1. klo 19.15 Dicken – SIF (HBL.fi)
Ke 30.1. klo 19.00 GrIFK – Cocks

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk