Cocks väänsi pisteet GrIFK:n vieraana

Cocks hallitsi keskiviikkoista ylemmän jatkosarjan vierasottelua GrIFK:ta vastaan, mutta isännät taistelivat loppuun saakka. Pisteet kuitenkin matkasivat Cocksin mukaan.

Cocks tuli kamppailuun terävämmin, mutta Grani heräsi nopeasti ja johti ottelua avausjakson puolivälissä. Tästä Cocks kuitenkin käänsi tilanteen jälleen edukseen ja taukoon saakka edettiin muutaman maalin vierasjohdossa.

Tauon jälkeen edettiin tasaisesti, kunnes Cocksin 5-0-lukemin viemä reilu seitsenminuuttinen näytti tuovan ratkaisun. Grani taisteli kuitenkin loppuun saakka ja nousi jo kolmen maalin päähän, mutta Cocks onnistui pitämään johtoasemastaan kiinni loppuun saakka.

GrIFK:n päävalmentaja Kaj Hagman näki joukkueensa otteissa merkkejä paremmasta tappiosta huoimatta.

– Hieman ailahteleva aloitus meiltä tänään. Kumminkin askel oikeaan suuntaan verrattuna meidän viimeisiin otteluihin. Onnistuttiin pelaamaan tasainen ottelu, ei höntyilty niin paljon kuin viimeisissä otteluissa on tapana ollut, Hagman kiitteli.

– Nopea analyysi ottelusta: Cocks pääsi pelaamaan viivan kanssa aivan liian paljon, vaikka siitä paljon juteltiin ennen ottelua. Hyvinhän he tämän pelin osaavat.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas oli tyytyväinen pisteisiin hiukan raajarikkoisella ryhmällä.

– Meiltä puuttui pari aloituskokoonpanon pelaajaa, joten muut pelaajat sai enemmän vastuuta tänään. Olemme viikolla keskittyneet meidän hyökkäyspeliimme ja päästiin sitä kautta laadukkaisiin ratkaisupaikkoihin. Tästä on hyvä mennä viikonlopun peleihin. Tämän ottelun teema oli pelata sovitulla tavalla hyvä ottelu, toki voittaa ja tuoda kaksi pistettä kotiin.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin vienyt, yhdeksän maalia heittänyt Cocksin Davor Basaric oli samoilla linjoilla.

– Tänään oli hyvä ottelu. Tärkein oli, että otettiin kaksi pistettä. Onnittelut GrIFK:lle hyvästä ja rehdistä ottelusta, Basaric kiitti myös vastustajaa.

GrIFK – Cocks 24-28 (12-15)

Maalintekijät
GrIFK: Anthony Hellakoski 8, Anton Karlsson 4, Patrik Johanson 4, Nikola Zujic 3, Miro Koljonen 3, Jonathan Almark 2
Cocks: Davor Basaric 9, Nico Rönnberg 6, Bojan Zupanjac 3, André Udd 3, Vitalie Nenita 3, Roni Syrjälä 2, Nils Kreicbergs 2

LähiTapiola-tähtipelaajat
Davor Basaric Cocks 3
Anthony Hellakoski GrIFK 2
Nico Rönnberg Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Alexander Lång suora punainen kortti, Anton Karlsson 1 x 2 min, Daniel Heimberg 1 x 2 min
Cocks: Aliaksandr Tsitou 1 x 2 min, Viktor Kovalenko 1 x 2 min

Erotuomarit: Miro Korja – Christopher Metsämäki

Yleisöä: 158

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk