GrIFK ja Cocks kohtaavat keskiviikkona

SM-liigan ylemmän jatkosarjan toinen ottelukierros alkaa keskiviikkona, kun GrIFK saa vieraakseen Cocksin.

Jatkosarjan avauksessa Grani piti Dickeniä tiukoilla ensimmäisen 30-minuuttisen, mutta kun vastustaja alkoi toisella jaksolla karata, kauniaislaisilta loppui puhti tyystin ja loppunumerot repesivät melkoisen rumiksi. Päävalmentaja Kaj Hagman myönsi ottelun jälkeen, että kuntopuolella on vielä tehtävää kevään aikana.

Cocks sen sijaan avasi jatkosarjan voitolla BK-46:sta. Viimeisen kymmenminuuttisen aikana ottelun edukseen kääntäneen Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas moitti omiaan kurinalaisuuden puutteesta, vaikka pisteet Riihimäellä jäivätkin.

Kummallekin jäi siis parannettavaa ja ensimmäinen mahdollisuus tähän on nyt keskiviikkona. Kauniaisten Luola ei ole helpoin paikka vierailla, mutta Cocks lähtee otteluun kuitenkin selvähkönä ennakkosuosikkina. Riihimäkeläiset haluavat pitää kiinni ykkössijastaan, kun Granin haaveet noususta pois neljänneltä sijalta alkavat olla aika ohuissa kantimissa.

Runkosarjassa joukkueet kohtasivat tammi-helmikuun vaihteessa vain muutaman päivän välein ja nuo kamppailut Cocks vei nimiinsä selvällä erolla molemmat.

Ottelu Kauniaisissa alkaa keskiviikkona kello 19.00.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk