BK-46 haki voiton GrIFK:sta

BK-46:n vahva vire sai jatkoa, kun se nappasi maukkaan 28-23 (14-10)-vierasvoiton GrIFK:sta.

BK-46 aloitti ottelun vahvemmin, mutta GrIFK:lle osui vahva vaihe ensimmäisen kympin aikana, kun se käänsi kahden maalin tappioaseman kahden maalin johdoksi. Sen jälkeen BK-46 kuitenkin iski 9-2-jakson ja kasvatti eron parhaimmillaan viiteen maalin. Tauolle mentiin kuitenkin karjaalaisten neljän maalin johdossa.

Toisella puoliajalla BK-46 piti ohjaksia hallussaan, mutta kotijoukkue ei päästänyt vieraitaan helpolla. Vaikka BK-46 johti parhaimmillaan viidellä maalilla, GrIFK kiri kahden maalin päähän. BK-46:n ote piti kuitenkin loppuun asti ja joukkue pääsi juhlimaan tärkeää voittoa.

GrIFK:n päävalmentaja Kaj Hagman harmitteli omiensa hyökkäyspelaamista.

– Tänään meillä oli ongelmia hyökkäyspäässä, ajoitukset eivät vaan osu kohdalleen. Tiesimme toki, että Karjaa puolustaa hyvin ja että he eivät paljon nouse kuudesta metristä meitä vastaan. Hieman on itseluottamus kateissa hyökkäyspään ratkaisuissa. Selkeät heittopaikat jää tätä myöten hyödyntämättä. Suurin ero tässä ottelussa oli vastahyökkäykset, joissa Karjaa onnistuu hyvin.

BK-46:n Timo Oksanen kiitteli joukkueen puolustuspelaamista.

– Minun mielestä meidän maalivahti- ja puolustuspeli toimi hyvin tänään. Oltiin tietoisia miten Grani pelaa joten tiedettiin mitä tulee tapahtumaan. Kun voitettiin pallo meille, niin onnistuttiin hyvin nopeissa hyökkäyksissä. Alussa meillä oli ongelmia ratkaisuissa, mutta kun keskittyminen parani saatiin myös pallot sisälle. Grani tuli jossain vaiheessa kahden maalin päähän mutta sen lähemmäs ne ei päässyt. Mielestäni peli oli hyvin hallussa ja koko joukkueelta hyvä suoritus.

Ottelun parhaana palkittu Sebastian Säkkinen näki pelissä vielä parannettavaa.

– Meiltä ihan hyvä peli, mutta hieman ailahteleva. Pidettiin pelisuunnitelma kurissa. Hieman hätiköitiin kun hyökättiin 5 vastaan 5, mutta saatiin se hyvin kontrolliin ja löydettiin hyvin tilaa Granin puolustuksesta. Me tiedettiin miten Grani hyökkää ja saatiin pidettyä hyvin pakka kasassa. Ainahan on parannettavaa, mutta olen tähän tyytyväinen.

GrIFK-BK-46 23-28 (10-14)

Maalintekijät
GrIFK: Anthony Hellakoski 5, Miro Koljonen 4, Sami Silfver 3, Jasper Hellberg 3, Patrik Lång 2, Alexander Lång 2, Anton Karlsson 2, Patrik Johanson 1, Kristoffer Bång 1

BK-46: Sebastian Säkkinen 7, Robin Sjöman 6, Oscar Kihlstedt 5, Linus Lindberg 3, Victor Westerlund 2, Miska Henriksson 2, Janne Korpimäki 1, Bogdan Klepa 1, Viktor Gruzinskii 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Sebastian Säkkinen BK-46 3
Bogdan Klepa BK-46 2
Albert Georgs GrIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
GrIFK: Alexander Lång 2 x 2 min, Jonathan Berg 1 x 2 min

BK-46: Janne Korpimäki 1 x 2 min, Miska Henriksson 1 x 2 min, Robin Sjöman 1 x 2 min, Victor Westerlund 1 x 2 min

Erotuomarit: Krister Illman – Harri Nieminen

Yleisöä: 192

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk