Keskiviikkona pelataan Riihimäellä ja Paraisilla

SM-liiga jatkuu keskiviikkona 12.12. kahdella ottelulla, jotka pelataan Riihimäellä ja Paraisilla.

Cocks palaa taas SM-liigan pariin tiukan Baltian liigan viikonlopun jälkeen. Kaksi kirvelevää tappiota kovissa otteluissa varmasti painavat jaloissa, mutta tulosten myötä varmasti jäi myös nälkää keskiviikon kotiotteluun SIF:aa vastaan.

Joukkueet kohtasivat kauden avauskierroksella Siuntiossa ja tuolloin Cocks kirjasi voiton niukan kolmen maalin voiton turvin. Siuntiolaiset lähtevät otteluun viidenneltä sijalta ja runkosarjan avauskierros sujui hyvin kuvaavasti: tappiot edellä oleville neljälle joukkueelle, voitot viidestä muusta. Cocksin tiliä tahraa puolestaan vain tappio Dickenille ja riihimäkeläiset ovat tässäkin ottelussa suosikkeina.

Tuntia myöhemmin Paraisilla alkaa taistelu todella isoista pisteistä. Länsirannikon joukkueita PIF:aa ja ÅIFK:ta erottaa taulukossa kaksi pistettä vieraiden eduksi ja pelissä on erittäin tärkeitä pisteitä loppusarjapaikkaa ajatellen.

Kauden avausottelussa PIF haki pisteet Turusta, joten ÅIFK saapuu Paraisille taatusti revanssimielellä. Isännät pääsevät toisaalta otteluun allaan reilun parin viikon tauko ja sitä ennen selkeä voitto HC HIK:sta.

– Puolustus oli todella hyvä HC HIK:ta vastaan. Samalla tavalla lähdetään kovalla puolustuksella hakemaan voittoa myös ÅIFK:ta vastaan, PIF-valmentaja Peter Söderlund suunnitteli PiffenTV:n haastattelussa.

SM-liiga keskiviikkona 12.12.:
18.00 Cocks – SIF
19.00 PIF – ÅIFK, PiffenTV

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk