Cocks ja Dicken sunnuntain finaalissa Siuntiossa

Cocks ja Dicken iskevät yhteen SM-liigan kolmannessa finaaliottelussa sunnuntaina hiukan poikkeuksellisessa paikassa eli Fennia Arenalla Siuntiossa.

Dicken tasoitti finaalivoitot perjantaina 1-1:een ja tämä toi joukkueelle runsaasti lisää uskoa tekemiseen, vaikka liikaa yhdestä voitosta ei riemuittukaan.

– Me haluamme voittaa tämän finaalisarjan ja siihen vaaditaan kolme voittoa, Dickenin Filip Söderlund painotti Yle Sportenille.

– Tämä [perjantain voitto] oli vain välietappi. Nyt työ vasta alkaa ja otteluita on vielä monta jäljellä. Nyt tunnelma pitää vain pitää korkealla ja olla samassa iskussa seuraavissa otteluissa, Max Granlund säesti.

Syynä poikkeukselliseen pelipaikkaan on se, että ottelun kotijoukkueen Cocksin oma areena Riihimäellä on varattu muuhun käyttöön. Dickenille ratkaisu ainakin sopii – eikä pelkästään Cocksin kotiedun mahdollisen kaventumisen takia.

– Kenttä on täysimittainen, mikä on meille mukavaa. Kaikkineen halli on uusi ja hieno ja siellä on hauska pelata, Söderlund sanoo.

Ottelu Fennia Areenalla alkaa sunnuntaina kello 16.15 ja sitä voi myös seurata suorana lähetyksenä Yle TV2:ssa ja Yle Areenassa.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk