Cocks vei tiukan kolmannen finaalin

Cocksin ja Dickenin mestaruustaisto jatkui todella tiukkana myös kolmannessa finaalissa, jonka Cocks ratkaisi edukseen vasta aivan lopussa.

Cocks otti alkuminuuttien jälkeen otteen pelistä ja repäisi jo neljän maalin johdon. Hiukan ennen taukoa Cocks johti viidellä maalilla, mutta Dicken tuli loppuminuutit tauon alla vahvasti ja kavensi eron vain kahteen osumaan.

Toisella jaksolla Dicken kävi muutamaankin kertaan tasatilanteessa, mutta ei johtanut ottelua kertaakaan. Cocks ei pystynyt myöskään juuri eroa tekemään ja viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettäessä eroa oli vain yksi maali. Viisi minuuttia ennen loppua tilanne oli vielä tasan, mutta loppuminuuteilla Cocks rutisti voittoon tarvittavat maalit.

Cocksin päävalmentaja Gintaras Savukynas suitsutti sekä pelaajiaan että Siuntioon matkanneita Cocksin kannattajia.

– Olen tosi kiitollinen joukkueelle, joka taisteli yhtenä joukkueena loppuun asti. Paikalla olevat kannattajat toivat lisää potkua peliin, Savukynas ylisti.

Dickenin virkaveli Björn Monnberg otti tappion tavoilleen uskollisesti lakonisesti ja katsoi jo tulevaan.

– Tiukkaa vääntöä taas, tästä kohti keskiviikkoa.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin ja kolme LähiTapiola-tähteä vei nimiinsä Cocksin Nico Rönnberg, joka heitti tärkeitä maaleja ottelun alussa ja etenkin 27-25-maalin loppuminuuteilla.

– Oli varmasti yleisölle jännittävä peli. Taas peli kulki ylös ja alas, kunpa saataisiin huonot jaksot pois, Rönnberg mietti.

Neljäs finaali pelataan keskiviikkona 22.5. Pirkkolassa ja mestaruus on tuolloin katkolla Cocksille.

3. finaali (Fennia Arena, Siuntio)
Cocks – Dicken 28-25 14-12)
Cocks johtaa otteluvoitoin 2-1.

Maalintekijät: maalit (7m maalit)
Cocks: Nico Rönnberg 7 (1), Teemu Tamminen 6 (2), Vitalie Nenita 4, Viktor Kovalenko 3, Davor Basaric 3, Andrei Novoselov 2, Nils Kreicbergs 2, Sasa Puljizovic 1
Dicken: Max Granlund 10 (2), Filip Söderlund 6, Tadas Stankevicius 4, Robin Granlund 2, Joacim Broman 2, Felix Nilsson 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Nico Rönnberg Cocks 3
Max Granlund Dicken 2
Teemu Tamminen Cocks 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Cocks: Andrei Novoselov 1 x 2 min, Davor Basaric 2 x 2 min
Dicken: Oskar Monnberg 1 x 2 min, Tadas Stankevicius 2 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 191

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk