SIF ja HIFK päätyivät pistejakoon

SIF ja HIFK kävivät jännittävän taistelun pisteistä, joka lopulta päättyi 33-33-tasapeliin.

Ottelu oli alusta lähtien tasainen ja johto vaihtui useaan otteeseen. Jakson puolivälin paikkeilla HIFK sai vahvan jakson ja karkasi parhaimmillaan jo viiden maalin johtoon. SIF sai kuitenkin kavennettua eron kolmeen ennen taukoa.

Toisen puoliajan HIFK aloitti vahvasti ja siirtyi kuuden maalin johtoon. SIF kuitenkin kuittasi eron nopeasti takaisin kolmeen ennen kuin HIFK karkasi jälleen viiden maalin johtoon. SIF aloitti kuitenkin takaa-ajon jakson toisella puoliskolla Ott Varikin johdolla. SIF kuroi eroa maali maalilta, mutta HIFK ei suostunut luopumaan johtoasemastaan. Lopulta SIF tuli tasoihin viime hetkillä, kun Varik pussitti pallon varmasti verkkoon seitsemästä metristä.

SIF:n päävalmentaja Kaj Hagman painotti joukkueeltaan kurinalaisuutta.

– Ensimmäisellä puoliajalla emme olleet tarpeeksi kurinalaisia, erityisesti puolustukseen paluu sujui laiskasti. Myös muuten tarvitsemme lisää organisaatiota ja kurinalaisuutta peliin.

HIFK:n Kenneth Bäcklund harmitteli toisen puoliajan johdon kuivumista.

– Pelasimme hetkittäin oikein hyvin. Toisella puoliajalla olimme jo ottelun voitossa kiinni, mutta sitten aloimme tehdä huonoja päätöksiä ja huonoja heittoja. Saamme kyllä katsoa itseämme peiliin.

Loppujen lopuksi piste kelpasi ottelun parhaana palkitulle Varikille.

– Yksi piste on parempi kuin ei yhtään pistettä. Olimme huomattavasti parempia puolustuksessa toisella puoliajalla. Malassu teki tärkeitä pelastuksia toisella puoliajalla.

SIF-HIFK 33-33 (14-17)
Maalintekijät
SIF: Ott Varik 10, Gustav Svanbäck 5, Sten Maasalu 5, Jan Hagman 5, Vincent Voutilainen 3, Atte Marjamäki 3, Carl Weurlander 1, Taavi Tibar 1
HIFK: Niclas Ahlgren 10, Roman Protcenko 6, Nikola Zujic 5, Vili Mattila 5, Sergey Shevchenko 3, Kristian Jansson 2, Johannes Bargum 2

LähiTapiola-tähtipelaajat
Ott Varik SIF 3
Niclas Ahlgren HIFK 2
Roman Protcenko HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
SIF: Ott Varik 1 x 2 min
HIFK: Ivan Saltykov 1 x 2 min, Joonas Vartia 1 x 2 min, Nikola Zujic 1 x 2 min, Vili Mattila suora punainen kortti

Erotuomarit: Tapani Kuri – Krister Illman

Yleisöä: 249

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk