HIFK juhlii kotiottelulla HC HIK:ta vastaan

HIFK-käsipallo osallistuu emoseuran 120-vuotisjuhlaan lokakuun ainoassa kotiottelussa, kaksi päivää ennen virallista synttäripäivää.

Viidennen liigakierroksen ottelussa HIFK kohtaa sarjanousija HC Hangö IK:n.

Hankolaisjoukkue tuli mukaan liigatasolle vajaan parinkymmenen vuoden tauon jälkeen, ja joukkueen johdossa on otettu realistinen näkökulma odotettuihin tasoeroihin.  Vaikka HIK on aloittanut kauden neljällä tappiolla, on Hangon valmennusjohto tyytyväinen saatuun pelikokemukseen ja haastavampiin otteluihin kuin tuttuja divariseuroja vastaan.

Voittamisen mallia joukkue on nähnyt tähän mennessä liigamatseissaan Atlasta, BK:ta, Grania ja Åbo IFK:ta vastaan. Kovimman oppitunnin antoi BK-46, joka takoi taululle hurjat 26 maalin voittolukemat 40-14. Kahdessa edellisessä pelissään HC HIK on kuronut eron enää 8 maaliin, kun joukkue pysytteli jo paremmin GrIFK:n (20-28) ja ÅIFK:n (24-32) tahdissa.

HIFK:n alkukausi on sujunut ”monipuolisesti”. Liigan avausottelussa Röda jäi vielä pahasti GrönaIFK:n jalkoihin, mutta ryhti parani huomattavasti 32-33 vierasvoitolla Dickenistä. Kotihallissa HIFK päihitti ÅIFK:n neljän maalin erolla 33-29, ja Siuntiossa tilastoihin saatiin jo yksi tasapelikin. HIFK johti peliä loppusummeriin saakka, mutta joutui lopulta tyytymään yhteen pisteeseen kun Ott Varik tasoitti peliajan päätyttyä rankkarista. Neljä matsia on kuitenkin tuonut viisi pistettä ja IFK on vain pisteen päässä sarjan kakkospaikasta.

Ottelu Helsingin Urheilutalolla alkaa perjantaina kello 19.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk