SIF saa HIFK:n vieraakseen

SM-liigan viikonloppu saadaan pakettiin sunnuntaina Folksam Arenalla pelattavan kamppailun SIF-HIFK myötä.

SIF:lla on alla tappio Dickenille ottelussa, joka alkuvaiheissaan näytti jo olevan siuntiolaisten heiniä. Päävalmentaja Kaj Hagmanin mukaan SIF maksaakin nyt oppirahoja, jotka nuorelle joukkueelle ovat väistämättömiä.

– Se on ehdottomasti niin. Puhuimme myös siitä ottelun jälkeen, mutta meillä oli hyvätkin hetkemme. Pitää vain ottaa mukaan ne asiat, jotka teimme hyvin ja pyrkiä kutistamaan huonoja jaksoja, Hagman sanoi Västra Nylandille.

SIF:lla on koossa kolmesta ottelusta voitto ja kaksi tappiota, kun HIFK:n lukemat ovat päinvastaiset.

– He voittivat Dickenin viimeksi maalilla. Saamme vastaamme ehdottomasti paremman HIFK:n kuin vuosi sitten, Hagman sanoi.

HIFK:n tilastoista löytyy siis kolme ottelua. Avausottelu kotona päättyi melko alakuloisesti GrIFK:n 26-33 voittoon, mutta seuraava matsi Dickeniä vastaan toi huomattavasti iloisemman 32-33 vierasvoiton IFK:lle. Kauden toinen Kamrat-derby Åbo IFK:ta vastaan ei ollut ihan parasta peliä, mutta tuloksena sopiva neljän maalin kotivoitto 33-29.

Ottelu Siuntiossa sunnuntaina alkaa kello 16.00.

Käsipallon miesten SM-liigan ottelut kattavasti myös Veikkauksen urheilupelien tarjonnassa, käsipallon kohteet löydät täältä.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk