HIFK vei huikean trillerin

Dicken ja HIFK tahkosivat kolmannessa puolivälierässä peräti kahden jatkoajan verran ennen kuin läpi ottelun takaa-ajajana ollut HIFK vei trillerin nimiinsä.

Koko ensimmäinen 30-minuuttinen mentiin Dickenin hienoisessa komennossa. HIFK ei johtanut ottelua kertaakaan, mutta Dickenkään ei pystynyt karkaamaan kolmea maalia kauemmas ja tauolle mentäessä kotijohto kirjattiin kahden maalin erolla.

Toisella jaksolla Dicken oli jo tekemässä pientä eroa, mutta HIFK nousi nopeasti takaisin tuntumaan ja viimeiselle kymmenminuuttiselle lähdettiin tasalukemista. Tämän jälkeen maalit olivatkin todella kortilla – kun Dicken teki ensin kaksi ja HIFK kuittasi kahdella osumalla, edessä oli jatkoaika.

Sama kaava jatkui jatkoajalla edelleen. HIFK ei johtanut kertaakaan, mutta ensimmäisen jatkoajan jälkeen tilanne oli jälleen tasan. Vasta toisen jatkoajan toisella puoliskolla HIFK siirtyi ensi kertaa johtoon ja myös lopulta vei ottelun nimiinsä.

Dicken-luotsi Björn Monnberg oli luonnollisesti pettynyt maratonottelun päätökseen.

– Pienestä on kiinni ja tiistaina jatketaan, Monnberg tyytyi toteamaan.

HIFK:n päävalmentaja Rostislav Grinishinkään ei varsinaisesti nauttinut vaihtopenkillä.

– Oli tiukka ottelu ja hieno ottelu yleisölle mutta raskas valmentajille. Ollaan tyytyväisiä voitosta, mutta nyt ovat katseet seuraavassa ottelussa, Grinishin painotti.

Vakuuttavimman pelaajan tittelin napannut HIFK:n Roman Protcenko oli samalla sivulla valmentajansa kanssa.

– Oli hyvä tiukka ottelu ja ollaan tyytyväisiä voitosta.

3. puolivälierä
Dicken – HIFK 31-32, 2.ja (28-28, 23-23, 14-12)
HIFK johtaa otteluvoitoin 2-1.

Maalintekijät
Dicken: Benny Broman 8, Joacim Broman 7, Thomas Hollfast 5, Tadas Stankevicius 3, Robin Granlund 3, Anton Rémy 2, Ben Weber 1, Valdar Noodla 1, Johan Gripenberg 1
HIFK: Roman Protcenko 10, Niclas Ahlgren 10, Oscar Udd 5, Kristian Jansson 4, Nikola Zujic 2, Christoffer Eneberg 1

LähiTapiola-tähtipelaajat
Roman Protcenko HIFK 3
Benny Broman Dicken 2
Niclas Ahlgren HIFK 1

2 min ulosajot sekä pelistä sulkemiset
Dicken: Valdar Noodla 1 x 2 min
HIFK: Joonas Vartia 1 x 2 min, Kristian Jansson 1 x 2 min, Niclas Ahlgren 1 x 2 min, Oscar Udd 1 x 2 min, Roman Protcenko 1 x 2 min

Erotuomarit: Sami Kinnari – Johan Skogberg

Yleisöä: 237

Koko käsipalloliiton historia nyt kaksissa kansissa! Tilaa Pihkassa palloon tai Fäst vid bollen nyt vaivattomasti verkosta.

Kaikki SM-liigan ottelut Livenä HandisTV:stä!

Koko kausi 79€ tai kuukausikannattajana 9,90€/kk